Haberler

Malkara Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Genel Kurulu Gerçekleşti

Tekirdağ'ın Malkara ilçesi S.S Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin 2014 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Kooperatif Başkanı Haşim Dönmez, üyeleri borçlarını zamanında ödeyerek kanunlara uyması konusunda uyardı.

Kültür Saray'ında yapılan Genel Kurula, Malkara Halk Bankası Şube Müdürü Harun Toruk, Trakya ve Marmara Bölge Birlik Başkanı İsmail Atakan, Çorlu Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Tunca, Çerkezköy Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, İpsala Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı İlhan Dalkıran, Tekirdağ Kooperatif Başkanı Ali Rıza Eti, Hayrabolu Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ümit Gökmen, Keşan Halk Bankası Müdürü Rukiye Ararat, Kırklareli Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Halil Kahraman, Malkara Şoförler Odası Başkanı İsmail Şen, Kahveciler Odası Başkanı Osman Alcan, Madeni Eşya Odası Başkanı Celatin Özmen, Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet Özdilek ile 108 üye katıldı.

Divan Başkanlığını Muzaffer Yaztepe'nin yaptığı Genel Kurulda Divan Başkan Yardımcılığında Osman Alcan, Katip Üyeliklerde Kadir Özcan ve Mehmet Gezen seçildi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Başkan Haşim Dönmez, yönetim kurulu çalışma raporunu okuyarak, yapılan ödemeler hakkında açıklamalarda bulundu. 2014 yılı mali raporunu okuyan Dönmez, 2014 yılının 47 bin 162 TL kar ile kapandığını belirtti. Daha sonra Denetleme kurulu raporu okundu ve ardından Yönetim ve Denetleme Kurulu raporları ayrı ayrı ibra edildi.

Olağan Genel Kurul, diğer gündem maddelerinin görüşülüp karara bağlanmasının ardından çevre il ve ilçelerden gelen konuklara Bahar Tesislerinde verilen yemekle son buldu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Trakya Bölgesi Halk Bankası Tekirdağ Malkara Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title