Haberler

Malkara Emniyet Müdürlüğüne Araç Desteği

Malkara Emniyet Müdürlüğüne, Trafik Elektronik Denetleme Sistemi (TEDES) kapsamında MOBESE sistemini kuran şirket tarafından 2 araç verildi.

Malkara Emniyet Müdürlüğüne, Trafik Elektronik Denetleme Sistemi (TEDES) kapsamında MOBESE sistemini kuran şirket tarafından 2 araç verildi.

Belediye Başkan Ulaş Yurdakul, makamında gerçekleşen törende, bu ayın 15'inde bitecek ve aralık ayı başında teslim edilecek proje kapsamında üstlenici firma tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğüne 2, İl Emniyet Müdürlüğü hat bakımında kullanılmak üzere de 1 araç tahsis edildiğini belirtti.

Araçların aylık 250 litre yakıtının da projeyi gerçekleştiren firma tarafından karşılanacağını aktaran Yurdakul, araçların ilçeye hayırlı olmasını diledi.

İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Aydın ise ilçeye daha iyi hizmet verebilmek için bu araçları kullanacaklarını, sistemin de ilçeye çok yararlı olacağını söyledi.

İlçenin günün 24 saati izleneceğini belirten Aydın, "Filomuza 2 yeni araç daha katıldı. Atılan her adım daha yaşanabilir bir Malkara içindir" dedi.

Belediye Başkanı Yurdakul, firmadan teslim aldığı otomobil, hafif ticari araç ve arazi taşıtının anahtarlarını İlçe Emniyet Müdürü Aydın'a teslim etti. - Tekirdağ

Kaynak: AA / Yerel

Ulaş Yurdakul Malkara Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title