Haberler

Malkara'dan Kısa Kısa

Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Akbulut ve KHB Genel Sekreteri Dönmez'den Malkara'ya ziyaret.

Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Yavuz Akbulut ve Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Mustafa Dönmez, Malkara ilçesinde bir dizi ziyarette bulundu.

İlk olarak Malkara Devlet Hastanesi'ni ziyaret eden Akbulut ve Dönmez, daha sonra devam eden 75 yataklı yeni devlet hastanesi inşaatını gezdi.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'u makamında ziyaret eden Akbulut ve Dönmez, yapımı devam eden 70 yataklı bölge hastanesinin yolu ve ulaşım sorunuyla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Görüşmede, Karayolları, Malkara Belediyesi ve İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileriyle sorunun çözülmesine ilişkin koordinasyon toplantısı yapılmasına karar verildi.

Tekvandoda kuşak sınavı

Malkara ilçesinde, tekvando kuşak sınavı yapıldı.

Tekvando Tekirdağ İl temsilcisi Ertan Dinç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Malkara 14 Kasım Spor Salonunda yapılan sınavda, 37 tekvandocunun bir üst kuşağa terfi ettiğini belirtti.

Tekvandonun çok farklı kültüre ve altyapıya sahip bir spor dalı olduğunu belirten Dinç, sporcuların başarısından dolayı memnun dolduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:

"Kulüp sporcularının başarı göstererek bir üst kuşağa terfi etmelerinden büyük memnuniyet duydum. Sporcularımızın yeni terfi etmiş oldukları kuşaklarının kendilerine ve takımımıza hayırlı, uğurlu olmasını dilerim."

Malkara'da OSB toplantısı düzenlendi

Malkara Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yatırımcıları toplantı düzenledi.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Malkara Belediye Meclis Salonunda düzenlenen toplantıda, belediye olarak yatırımcıya ve sanayiciye her zaman sahip çıkacaklarını belirtti.

Malkara OSB yatırımcılarından iş adamı Adil Yıldız da fabrikaları bir an önce faaliyete sokmak, üretime, istihdama ve ekonomiye katkı sağlamak istediklerini ifade etti.

Toplantıya, Malkara Belediye Meclis Üyeleri Ali İhsan Uslu, Cem Özkan ile Recai Örs ile Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin ve Malkara OSB yatırımcıları katıldı. - Tekirdağ

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Dönmez Yavuz Akbulut Tekirdağ Malkara Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title