Haberler

Malkara'dan Kısa Kısa

Malkara Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği (KHGB) 2011 yılının son toplantısını gerçekleştirdi.

Malkara Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği (KHGB) 2011 yılının son toplantısını gerçekleştirdi.

Malkara Kaymakamlığı toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda, 2011 yılı genel değerlendirmesi ve köylere yapılan yardımlar ele alındı.

Malkara Kaymakamı Yunus Fatih Kadiroğlu, toplantıdaki konuşmasında, "13 Kasım'da ABD'ye eğitim semineri için gideceğimden dolayı toplantıyı bu güne aldık. Köylerden gelen dilekçeleri de değerlendirdik. 2011 yılı kilitli taş sezonunu da, şirketten gelecek son 10 bin metrekare taş sonrasında sona erdireceğiz" dedi.

Toplantıya, İl genel Meclis üyeleri Şinasi Koltuk, İbrahim Becerir, Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Çolak, Ballısüle Muhtarı Necmettin Kaya ve Yem Fabrikası Müdürü Ufuk Altenler de katıldı.

-Malkara Belediye Başkanı Kaya, personel ile bayramlaştı

Malkara Belediye Başkanı Birol Kaya ve meclis üyeleri, belediye personeliyle bayramlaştı.

Kaya, belediye binasında, personeliyle bayramlaşmadan önce yaptığı konuşmada, bayramların birlik ve beraberlik, dostluk, kardeşlik üzerine kurulduğunu söyledi.

Kaya, "Mübarek Kurban Bayramı'nın sizlere ve ailenize neşe, mutluluk ve bereket getirmesini dilerim" dedi.

Daha sonra, Kaya ve Belediye Meclis Üyeleri, personeliyle bayramlaştı.

-Malkara Belediye Başkanı Kaya, esnafının bayramını kutladı

Malkara Belediye Başkanı Birol Kaya, ilçe esnafını gezerek bayramlarını kutladı.

Kaya, Kurban Bayramı öncesinde Malkara esnafını Başkan yardımcısı Hasan Eğilmez, Belediye Meclis üyeleri Burhan Arabacı ile birlikte gezerek bayramlarını kutladı.

Bayram tebriği sırasında içinde lokum ve kahve bulunan hediye paketlerini taktim eden Başkan Kaya, "Mübarek Kurban bayramı öncesinde halkımızı ve çalışanlarımızı da unutmadık. Bayramın tüm hemşehrilerime sağlık,huzur ve mutluluk getirmesini dilerim" dedi.

-Malkara Belediyesi Mezarlıkları Temizledi

Malkara Belediyesi Zabıta ve Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından mezarlıklara bayram temizliği ve bakımlarının yapıldı.

Malkara Belediyesi Zabıta ve Temizlik İşleri Müdürü Ercan Doğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, bayramın birinci günü mezarlıklara ücretsiz otobüs seferleri düzenlediklerini, mezarlıklarında temizlenerek ziyarete hazır hale getirildiğini belirtti.

Doğan, bir otobüsün Çarşı Cami önünden Asri Mezarlığa, bir otobüsün de Züfikarağa Camii'nden Göztepe Mezarlığına vatandaşları götürüp getireceklerini söyledi.

- TEKİRDAĞ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title