Haberler

Malkara'dan Birlik ve Beraberlik Mesajı

Malkara Kaymakamlığı binasında Malkara Kaymakamlığı, Malkara Belediye Başkanlığı, devlet kurumları ve Malkara’daki tüm siyasi partilerin yöneticileri, ortak olarak vermiş olduğu birlik ve beraberlik mesajı. Kaymakam Osman Altın tarafından basın mensuplarıyla paylaşıldı.

Malkara Kaymakamlığı binasında Malkara Kaymakamlığı, Malkara Belediye Başkanlığı, devlet kurumları ve Malkara'daki tüm siyasi partilerin yöneticileri, ortak olarak vermiş olduğu birlik ve beraberlik mesajı. Kaymakam Osman Altın tarafından basın mensuplarıyla paylaşıldı.

Yapılan basın açıklamasında Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Hülya Ertan, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Gökhan Şentürk, Milliyetçi Hareket Partisi Malkara İlçe Başkanı Kemal Ateş, Malkara İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Aydın, İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Murat Kızıltan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Saraç yer aldı.

Malkara Kaymakamı Osman Altın, "Bu birlik ve beraberliğimizin çok önemli bir dönüm noktasında Malkara ilçemizde halkımızla hep bir aradayız. Akabinde tekrar Hükümet Konağı önünde toplanacağız. Ben Belediyemize ve siyasi parti temsilcilerimize bu anlamda çok teşekkür ediyorum. Malkara her zamanki gibi bir ve birlikte olacak inşallah. Mesajımız çok net, tereddütsüz, kim bizim birliğimize kast ederse cevabını alacaktır" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Altın Malkara Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title