Haberler

Malkara'da Ziraat Odaları İl Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Tekirdağ Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu yılın ilk toplantısını Malkara Ziraat Odası Başkanlığı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

Tekirdağ Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu yılın ilk toplantısını Malkara Ziraat Odası Başkanlığı'nın ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

Toplantıya, Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Yönetim Kurulu üyesi Tuncer Başoğlu, Malkara Ziraat Odası Başkanı Mustafa Gündüz, Tekirdağ Ziraat Odası Başkanı İmdat Saygı, Çorlu Ziraat Odası Başkanı M.Ali Yavuz, Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak, Muratlı Z.O başkanı Ender Borucu, Şarköy Ziraat Odası Başkanı Ömer Düzgen, Hayrabolu Ziraat Odası Başkanı Bülent Can, Malkara Ziraat Odası Tarım Danışmanı Deniz Manazoğlu katıldı.

"ZİRAAT ODASI TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK MESLEK KURULUŞUDUR"

Basına kapalı yapılan toplantı öncesi yerel basının sorularını yanıtlayan TZOB Yönetim Kurulu Üyesi Tuncer Başoğlu, "Bizler Ziraat Odaları yöneticileri olarak ilk toplantımızı Malkara ilçemizde gerçekleştiriyoruz. Yeni dönemimizin hem arkadaşlarımıza hem diğer seçilen idareci arkadaşlarımıza hem de bundan sonrasında yapılacak olan seçimlerde görev alacak arkadaşlarımıza ve Türk tarımına, Türkiye çiftçisine hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Ziraat Odaları Birliği ve Türkiye'deki Ziraat Odaları Türk Tarımının lokomotifidir. Bu bağlamda çiftçiden meclis üyesine, meclis üyesinden yönetim kuruluna, yönetim kurulu üyesine, yönetim kurulu başkanına ve seçilen temsilcilerine TZOB'nin çok değerli Genel Başkanı Şemsi Bayraktar'a kadar bu odalar tek bir yumruk olarak ve birlik ve beraberlik içerisinde yine Türk çiftçisine hizmet etmeye devam edecektir" dedi.

Ziraat Odasının Türkiye'nin en büyük meslek kuruluşu olduğunu belirten Başoğlu, "Ziraat Odaları tarımın lokomotifi derken, Ziraat Odalarının en büyük destekçisi de diğer tarım kuruluşlarıdır. Diğer tarım kuruluşları olan birlikler, dernekler ve kooperatifler de destekledikçe Ziraat Odaları çok daha iyi yerlerde olacaktır" ifadelerini kaydetti.

Toplantıya ev sahipliği yapan Malkara Ziraat Odası Başkanı Mustafa Gündüz ise, "Bugün Ziraat Odaları olarak ilk toplantının Malkara'da yapılmasının gururunu yaşıyoruz. Hepimiz tek bir yürek olarak Türk Çiftçisinin hizmetindeyiz" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tekirdağ Malkara Çorlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title