Haberler

Malkara'da Vatandaştan Teröre Tepki

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde bir araya gelen vatandaşlar, teröre tepki gösterdi.

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde bir araya gelen vatandaşlar, teröre tepki gösterdi. Askerin, polisin kendilerine silah doğrultanların gözünün yaşına bakmaması gerektiğini söyleyen vatandaşlar, "Gerekirse biz de askere gideriz, terör belasıyla mücadele ederiz, yeter ki terörün kökü kazınsın" dedi.

Ülkede son günlerde artan terör olaylarına tepki gösteren vatandaşlar, güvenlik güçlerinin operasyonlarına destek verdi. Uzunköprü Caddesi üzerinde bir araya gelen Malkara sakinleri, terörü lanetledi.

İlçede müteahhitlik yaptığını belirten Salih Şen, "Askerimize, polisimize saldıran kalleşlere sesleniyorum. Bilesiniz ki bu millet hiçbir zaman size boyun eğmeyecektir. Vatan için seve seve askere gitmeye hazırız" ifadelerini kaydetti.

Erdoğan Karaalioğlu ise, "Türkiye Cumhuriyeti büyük bir devlettir. Terörün her türlüsüne karşı devletimiz gereken karşılığı vermeli ve gereğini yapmalıdır. Teröristler, aklını başına toplamalı hain emellerine ulaşamayacaklarını bilmeleri gerekmektedir. Terörle mücadele sonuna kadar devam etmelidir" diye konuştu.

Molla Recep ise, devletin hiçbir zaman terörün altında kalmayacağını belirtti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tekirdağ Malkara Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title