Haberler

Malkara'da Kaymakam ve Emniyet Mensupları Vatandaşın Derdini Dinledi

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde, Kaymakam Mahmut Halal ve beraberindeki Emniyet mensupları, Gazibey’de düzenlenen ‘Huzur Toplantısı’nda vatandaşlarla bir araya geldi.

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde, Kaymakam Mahmut Halal ve beraberindeki Emniyet mensupları, Gazibey'de düzenlenen 'Huzur Toplantısı'nda vatandaşlarla bir araya geldi.

Kurtuluş Caddesi üzerindeki bir kahvehanede yapılan toplantıda, Toplum Destekli Polisler vatandaşlara 155'in çalışma ve uyarılarını içeren kitapçıklar dağıttı. Toplantıda, başıboş gezen sokak hayvanları, çevre temizliği, okul önleri ve okula yakın ara sokaklarda öğrenci olmayan şahısların toplanması, park sorunu ve gürültü kirliğine sebep olan motosikletlerin durumu ile ilgili konular konuşuldu.

Kaymakam Mahmut Halal, sorunların çözülmesi için ilgili birimlere birlikte çalışacaklarını ve konuların takipçisi olacaklarını dile getirdi.

Toplantı sırasında bir vatandaşın söz alarak, 'Bazı konularda telefonlarla çekindiğimiz için 155'i arayamıyoruz' demesi üzerine İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt, "155'i arayın biz oraya ekip yollarız her zaman oraya gider. Gidilmemesi gibi bir ihtimal yok. Biz vatandaşın huzur ve güvenliği için çalışıyoruz. Hiç kimsenin de çekinmesine gerek yok" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mahmut Halal Tekirdağ Malkara Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title