Haberler

Malkara'da Kan Bağışı Kampanyası Düzenlendi

Tekirdağ’ın Malkara İlçesinde Türk Kızılay’ı Malkara Şubesi, Malkara Meslek Yüksekokulu ve Edirne Kızılay Kan Merkezi iş birliği ile kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Tekirdağ'ın Malkara İlçesinde Türk Kızılay'ı Malkara Şubesi, Malkara Meslek Yüksekokulu ve Edirne Kızılay Kan Merkezi iş birliği ile kan bağışı kampanyası düzenlendi. Kan bağışı kampanyasında 156 adet kan bağışı yapılması bekleniyor.

Malkara Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen kan bağış kampanyasında, Edirne Kızılay Kan Merkezinden gelen Doktor Güler Ateş ve kan alma hemşireleri Sibel Batur, Melek Albayrak, Semra Erkan, Hafize Hacıefendi ile destek personel Mustafa Ertop'tan oluşan ekip, kan alma işini gerçekleştirdiler.

Kan Bağışı ile ilgili olarak konuşan Doktor Güler Ateş, Malkara Meslek Yüksekokulunda gün içerisinde 156 ünite kan bağışı yapılmasını hedeflediklerini belirterek "kan tüm dünyanın kabul ettiği tanımı ile hiçbir maddi ve manevi beklentisi olmadan tamamen kendi öz ve iradesi ile kan veren kişilere donör denir. Bağışlanan her bir ünite kan ile 3 kişinin hayatı kurtulmaktadır. Şimdi Malkara Meslek Yüksekokulu'nda kan bağışında bulunan tüm öğrencilere kurtardıkları hayatlar adına teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Kan bağışı kampanyası ile ilgili konuşan Malkara Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kadir Ertürk, Kan Bağışına katılan öğrencilere teşekkürlerini sunduğunu belirterek "Okulumuzda kan bağışı kampanyası yıllardır sürerek gelenekselleşmiştir. Bu kan bağışında katkıda bulunan Okul Müdür Yardımcımız Öğretim Görevlisi Engin Gürfiliz'e teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kadir Ertürk'ün ardından söz alan Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Engin Gürfiliz ise, Malkara Meslek Yüksekokulu'nda 7 defa kan Bağışı kampanyası düzenlendiğini belirterek geçen yapılan kampanyada beklenenin üzerinde bir yoğunluk yaşandığı için bu kampanyada daha organize bir şekilde çalıştıklarını ifade etti. Ertürk, "Kızılay Ekibi de bugün daha hazırlıklı geldiler. Son kampanyada 90 ünite kan verilmişti. Burada asıl amaç öğrencilere kan bağışlama bilincini aşılayabilmektedir. Öğrencilerimizi bu açıdan motive etmeye çalışıyoruz" diye konuştu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tekirdağ Kızılay Malkara Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title