Haberler

Maliye Bakan Yardımcısı Cantimur Simav'ın AK Parti Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı

Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Cantimur, AK Parti’nin Simav belediye Başkan adaylarını basına tanıttı.

Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Cantimur, AK Parti'nin Simav belediye Başkan adaylarını basına tanıttı.

Eynal Kaplıcaları Restoranda düzenlenen kahvaltılı aday tanıtım toplantısına katılan Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Cantimur, 30 Marttaki yerel seçimlerin ülkenin geleceği açısından çok büyük önem arz ettiğini bildirdi.

Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da Simav'da ilçe merkezi ve beldelerde belediye başkanlığı için aday enflasyonu yaşandığına dikkat çeken Cantimur, aday belirlemede sıkıntılar yaşadıklarını söyledi.

Çok sayıda aday arasından seçimi kazanabilecekleri belirlemek için parti teşkilatının zorluklar çektiğini sonunda mutlu sona ulaştıklarını dile getiren Cantimur, aday gösterilmeyen diğer aday adaylarının da adaylar etrafında kenetlenerek birlik ve beraberliğin en güzel örneklerini sergilediklerini söyledi.

Simav ilçe merkezi ve 5 beldenin tamamında seçimi kazanmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade eden Cantimur, Maliye Bakan Yardımcısı olarak hemşerilerine her türlü desteği sağlamaya hazır olduklarını kaydetti.

Aday tanıtım toplantısına AK Parti Simav İlçe Başkanlığına Genel Merkez tarafından dün akşam atanan çiçeği burnunda Parti Başkanı Hüseyin Güner, Simav Belediye Başkan Adayı Süleyman Özkan, 5 beldenin belediye başkan adayları, aday adaylarılarıyla partinin gençlik kolları teşkilatına mensup üyelerde katıldı.

Konuklarını kapıda karşılayan AK Parti Simav Belediye Başkan adayı Süleyman Özkan, "30 Mart 2014 Simav'ın kurtuluşu olacaktır. AK hizmetlerle Simavımızı tekrar geri kazanacağız" dedi.

AK parti Simav İlçe Başkanı Hüseyin Güner, "İlçe Başkanımız Mehmet Yağcı'nın aday adayı olması nedeniyle boşalan göreve Genel Merkez tarafından dün akşam atandım. Bu günden itibaren bu görevi alıp en iyi şekilde yerine getirmeye çalıcağım. Bundan sonraki süreç yeni yönetim kurulunun oluşması, aynı zamanda meclis üyeleri ile il genel meclisinin belirlenmesi şekliyle devam edecektir. Seçim sürecinde başkan adaylarımızla birlikte seçimi kazanmak için elimizden gelen gayreti göstereceğim. Ayrıca Simav'ın sorunlarıyla yakından ilgilenip çözümünü sağlamaya çalışacağım" dedi.

Toplantıya katılan aday adayları kendilerini tanıtırken bazıları kendilerinin neden seçilmediklerini anlayamadıklarını dile getirdi.İha özel haber. (MY-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Özkan Hüseyin Güner Ak Parti Simav Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title