Haberler

Maliye Bakan Yardımcısı Aday Adayı Olmak İçin Görevinden İstifa Etti

Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, AK Parti’den milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa ettiğini bildirdi.

Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, AK Parti'den milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa ettiğini bildirdi.

Cantimur, yaptığı açıklamada, " Kütahya'ya hizmet için yolla çıktık. Kütahyalı hemşehrilerimin desteklerine çok teşekkür ediyorum. Dualarını bekliyorum. Allah ülkemize, milletimize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Makamlar gelip geçici ancak hizmetler ve dostluklar kalıcıdır. Başbakanımız ve Cumhurbaşkanımızın uygun görecekleri her türlü göreve her zaman hazırım. Önemli olan birşey olmak değil, birşeyler yapmaktır. Allah yardımcımız olsun" ifadelerine kullandı.

ABDULLAH ERDEM CANTİMUR KİMDİR?

"Abdullah Erdem Cantimur, 1961 yılında Kütahya'nın Simav ilçesinde doğdu. Lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi Kütahya İdari Bilimler Yüksek Okulu'nda tamamladı. THK Üniversitesinde "İşletme Ana Bilim Dalı"nda Yüksek Lisans yaptı. 15 Ocak 1980 tarihinde Serbest Mali Müşavir olarak çalışmaya başladı. Bir dönem Dumlupınar Üniversitesi Simav Meslek Yüksek Okulunda Gelir ve Harcama Üzerinden Alınan Vergiler, Mali Tablolar ve Analizi derslerinde Öğretim Görevlisi olarak görev yaptı. Kütahya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nda dört dönem Yönetim Kurulu üyeliğinde bulundu. Yeminli Mali Müşavirlik yaptı.Çeşitli gazetelerde Vergi ve Sosyal Güvenlik konularında yazılar yazdı. AK Parti Kurucu Yönetim Kurulu üyesi olan ve 22. Dönem Kütahya Milletvekili seçilen Cantimur, TBMM Kamu İktisadi İşletmeleri Komisyonu Sözcüsü olarak görev yaptı. KİT Komisyonunda Bağ-Kur, SSK, Emekli Sandığı, Yurtkur, İş-Kur, İşsizlik Sigortası Fonu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Fonu, Milli Piyango İdaresi gibi kitlerin alt komisyon başkanlığı görevini yürüttü. AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Başdanışmanlığı ile Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Ankara Şube Başkanlığı görevlerinde bulundu. AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcılığı görevini yürütürken, 30 Mayıs 2012 tarihinde Maliye Bakan Yardımcısı olarak atanmıştır. Cantimur evli ve 4 çocuk babası."(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdullah Erdem Cantimur Ak Parti Kütahya Simav Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (1)

İbrahim Yıldız:

22. dönemde iş yapmadı. Maliye Bakan yardımcısı olduğunda Kütahyanın sorunları ile ilgilenmedi. Oy vermicez sülale olarak. Ali Işık Hoca Kütahyaya daha faydalı oldu.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title