Haberler

Mali Müşavirler, Milletvekili Dinçer ve Başkan Uysal'la Bir Araya Geldi

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, AK Parti İstanbul Milletvekili ve Eski Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer’in katılımıyla ilçede faaliyet gösteren Mali Müşavirlerle Teknoloji ve İnovasyon Merkezi’nde (Living Lab) bir araya geldi.

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, AK Parti İstanbul Milletvekili ve Eski Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer'in katılımıyla ilçede faaliyet gösteren Mali Müşavirlerle Teknoloji ve İnovasyon Merkezi'nde (Living Lab) bir araya geldi.

Her hafta farklı meslek gruplarının katılımıyla gerçekleşen yemekli toplantıların sonuncusuna Ak Parti İstanbul Milletvekili ve Eski Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın yanı sıra Ak Parti Başakşehir İlçe Başkanı Ayhan Özgürel ve çok sayıda Mali Müşavir katıldı. Teknoloji ve İnovasyon Merkezi (Living Lab)'da, Milletvekili Dinçer ve Başkan Uysal'la bir araya gelen Mali Müşavirler mesleki sorunların çözümü için fikir alışverişinde bulundu.

"HİZMETLERİMİZDE ADALETLİ DAVRANDIK"

Toplantıda konuşan Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, yerel seçimlerin önemine değinerek, "Şahintepe'de yaşadığım bir olayla herkesin gündemle ilgilendiğini anladım. Sokak asfaltlama çalışması yaptığımız bir anda bir amcaya hizmetlerimizi sorduğumuzda 'siz önce ülkeye bakın yol her zaman yapılır' dedi. Önümüzdeki seçimlerin genel seçimlerin provası olduğu bir kez daha anlamış olduk" dedi.

İlçeye yapılan hizmetleri de anlatan Başkan Uysal, sözlerini şöyle tamamladı: "Biz yeni bir ilçeyiz ve fiziki-sosyal olarak birbirinden farklı üç bölgemiz var. Planlı olan Başakşehir ve Bahçeşehir mahallelerimizin yanı sıra 30 yıldır hizmet alamamış bir orta bölgemiz vardı. Biz 5 yıllık süreçte, hizmet adaleti açısından orta bölgeye ağırlık verdik. 450 bin ton asfalt dökmüşüz. 30 yıllık bir mağduriyet ve hak gaspını önlemişiz. Başakşehir bölgesine parklar konusunda ciddi yatırımlarımız oldu, 120 dönüm araziye park yaptık. 398 milyon TL'lik bütçemizle, İstanbul'un en geniş bütçesine sahip ilçeyiz. 39 ilçe arasında yapılan vatandaş memnuniyet anketinde Başakşehir 1'inci ilçe olarak çıktı. Eksiğimiz yok mu tabii ki vardır ama daha güzelini yaparak daha memnun bir Başakşehir için çalışacağız."

"LİVİNG LAB PROJESİNİ ÖNEMSİYORUZ"

AK Parti İstanbul Milletvekili ve Eski Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer ise yaptığı konuşmada, "Bildiğiniz gibi ülkemiz zor günlerden geçiyor. Sert bir seçim sürecine girdik. Hepinizin malumu olan olaylar tabii ki gündemimizi meşgul ediyor. Modern siyasette ve gelişen ülkelerde genel bir kural var. Bunu ne yazık ki Mısır'da gördük. Baskıcı ve otoriter bir rejim yıkıldığı, millet tarafından alt edildiği zaman yerine hemen başka bir otoriter ve baskıcı rejim gelmek istiyor. İşte Ak Parti kendisinden önceki baskı ve otoriter yönetim yerine, demokratik, insan hak ve özgürlüklerine saygılı bir yönetim çizdiği için, bugün hedef tahtasındadır. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan bu yüzden hedef tahtasındadır" şeklinde konuştu.

Teknolojik gelişmelerin insan ve toplum üzerinde önemli etkileri olduğuna dikkat çeken Dinçer, "Bugün burada değişen dünya siyaseti, değişen siyasi literatürü konuşurken çok anlamlı bir mekandayız.Tabii ki modern dünyada değişen sadece ekonomi ve siyaset değil. Teknolojik gelişmeler ve bilişim devrimleri de hayatımızın her alanında etkili olup bize yön veriyor. Bu anlamda dünyayla teknoloji anlamında aynı anda nefes alınmasını sağlayan Başakşehir Belediyesi Living Lab projesini ve bu projenin hayata geçmesini çok önemsiyorum. Projenin hayata geçmesinde, gelişen dünyaya ilçe belediyesi olarak ayak uydurma başarısında başta Belediye Başkanımız Mevlüt Uysal olmak üzere bütün arkadaşlarımızı tebrik ediyor ve muvaffakiyetlerinin devamını temenni ediyorum"dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ayhan Özgürel Mevlüt Uysal Ak Parti İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title