Haberler

Kayıp Uçak Bulundu İddiası

Güncelleme:

İngiltere merkezli Bluewater Recoveries Direktörü Mearns, Malezya Havayolları'na ait kayıp uçağın enkazının bulunduğunu iddia etti.

İngiltere merkezli Bluewater Recoveries Direktörü David Mearns, kaybolan  Malezya Havayollarına ait uçağın enkazının bulunduğunu öne sürdü. 

Kayıp Malezya uçağını arama çalışmaları Hint Okyanusu'nda 11 askeri, 3 sivil uçak, 11 gemi ve insansız denizaltılarla devam ederken, enkazın bulunduğuna dair açıklama Bluewater Recoveries Direktörü Mearns'dan geldi.

DÜNYANIN ÖNDE GELEN ENKAZ ARAMA UZMANI: ENKAZIN YERİNİ BULDULAR

Dünyanın önde gelen enkaz arama uzmanı olarak bilinen İngiliz kurumu direktörü Mearns, "Aslında enkazın yerini buldular diye düşünüyorum. Hükümet henüz bunu duyurmadı, eğer birisi bana 'teknik olarak ellerinde yeterli bilgi var mı' diya sorarsa cevabım tamamen evet" ifadesini kullandı.

"SİNYALLER RASTGELE DEĞİL"

Mearns, bu kadar emin konuşmasının sebebinin kara kutudan alınan sinyaller olduğunu dile getirerek, "Okyanustan rastgele sinyalleri duymuyorum, bunlar geçici sesler değil. Gelen çok iyi 4 algılama var. Bu başka bir şey olamaz" diye konuştu.    

ONUR MADALYASI VAR

David Mearns, 2. Dünya Savaşı'na katılan ve 19 Kasım 1941 tarihinde Hin Okyanusu'nda batan  Avustralya Deniz Kuvvetleri'ne ait Sydney isimli savaş gemisinin enkazını 2008 yılında bulmuştu. Mearns'ın bu başarısı Avustralya tarafından onur madalyasıyla ödüllendirilmişti. 

8 MART'TAN BERİ KAYIP

Kuala Lumpur-Pekin seferini yaparken 227 yolucu ve 12 mürettebatı ile 8 Mart'ta kaybolan Malezya uçağının enkazı halen aranıyor.

Kaynak: AA / Güncel

Avustralya Malezya Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

ERDALerdal45612@hotmail.com:

BİZ 10 KM LİK ALANDA DÜŞEN HELİKOPTERİ BULAMADIK... BU UÇAĞIN OKYANUSTA BULUNMAMASI GAYET DOĞAL BİRŞEY...

15
2
yanıtYanıtla
DERSİMLİschaffhausenkurucu@hotmail.com:

bari hayatta kalanlara ulaşılsa , çoluk çocuk perişan olmuşlardır

5
0
yanıtYanıtla
seraocean.woman@hotmail.com:

Karakutunun batarya omru ne kadar ki ?

2
1
yanıtYanıtla
yok artıkkkabdulaga@hotmail.com:

alkalinli pile çalışıyodur ((:::: piller bayatlayana kadar devam eder.....

yanıt0
yanıt0
fetullah uyumazfetullah.uyumaz@hotmail.com:

İphone nun bataryasından uzun olduğu kesin

0
2
yanıtYanıtla
ali kayawefa_intifada@hotmail.com:

yalan haber. o uçak bulunamayacak. yıllar sonra bulunur belki. rockefeller ailesinin şirketlerının birinin patent ortakları vardı o uçakta

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title