Haberler

Malezya'da Denizcilik ve Havacılık Fuarı

KUALA LUMPUR (AA) – Langkawi Uluslararası Denizcilik ve Havacılık Fuarı (LIMA 2017) başladı.

KUALA LUMPUR (AA) – Langkawi Uluslararası Denizcilik ve Havacılık Fuarı (LIMA 2017) başladı.

Alanında Asya-Pasifik bölgesinin en büyük fuarı olma özelliği taşıyan ve Malezya Savunma ve Ulaştırma Bakanlıklarınca ortak düzenlenen 14. Langkawi Uluslararası Denizcilik ve Havacılık Fuarı (LIMA 2017) Kedah eyaletine bağlı Langkawi Adasında başladı.

Türkiye'nin Kuala Lumpur Büyükelçisi Başak Türkoğlu AA'ya yaptığı açıklamada, fuarın Türkiye adına olumlu geçtiğine işaret ederek,etkinlikte Roketsan, Aselsan, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. ve Gemi İnşa Sanayicileri Birliğinin de yer aldığını ifade etti.

Türk delegasyonuna Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay'ın başkanlık ettiğini belirten Türkoğlu, Alpay'ın ikili temaslar yürüttüğünü kaydetti.

Türkoğlu, "Sayın bakan yardımcımız Pakistan, Singapur ve Endonezya bakan ve bakan yardımcılarıyla görüşmeler gerçekleştirildi.Türkiye, Pakistan, Malezya, Endonezya ve Katar'ın katılımıyla beşli savunma sanayi iş birliği konusunda da hazırlık görüşmelerinin yapılması bekleniyor." ifadelerini kullandı.

Asya-Pasifik'in en önemli denizcilik ve havacılık fuarı

Malezya'nın batısındaki Langkawi Adasında 25 Mart'a kadar devam edecek olan fuara aralarında Türkiye'nin de bulunduğu, 36 ülkeden denizcilik ve havacılık sektöründe faaliyet gösteren toplam 550 firma iştirak ediyor. Mahsuri Uluslararası Fuar Merkezinde düzenlenen Asya-Pasifik'in en önemli denizcilik ve havacılık fuarında bu yıl 101 uçak, 61 gemi sergilenecek. Çeşitli firmaların denizcilik ve havacılık gösterilerinin düzenleneceği fuarı 180 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Kaynak: AA / Güncel

Kuala Lumpur Türkiye Malezya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title