Haberler

Malazgirt Zaferi'ni Kutlama Hazırlıkları

Malazgirt Zaferi'nin 943. yıl dönümü kutlama programı için değerlendirme toplantısı yapıldı.

Malazgirt Zaferi'nin 943. yıl dönümü kutlama programı için değerlendirme toplantısı yapıldı.

Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda konuşan Malazgirt Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt zaferinin 943'üncü yıldönümünü hep birlikte en güzel bir şekilde kutlayacaklarını söyledi.

Kutlamaların Gençlik ve Spor Bakanlığı, Muş Valiliği ve Malazgirt Kaymakamlığı'nın organize ettiğini ifade eden Atasoy, şöyle konuştu:

" Türkiye'nin değişik illerinden 600 genç ve 1071 tarih öğretmeni Malazgirt'te gelecek. Yaklaşık 450 kişiden oluşan Anadolu Ateşi Gurubu çeşitli gösteriler yapacak. Zülfü Livaneli'nin vokalisti Züleyha ve Türkiye'nin beğenerek dinlediği ses sanatçısı Funda Arar burada konser verecek. Türkiye'nin değişik yerlerinden  çok sayıda vatandaşımız buraya gelecek. Üst düzey konuklarımız olacak. Malazgirt için gerek kaymakamlık, gerekte belediye olarak herkes taşın altına elini sokmalıdır. Burası bizim ilçemizdir. Hep beraber buraya gelecek konuklarımızı en iyi şekilde ağırlamalıyız." - Muş

Kaynak: AA / Yerel

Atakan Atasoy Malazgirt Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title