Haberler

Malazgirt 'Te"Anneler Günü" Programı Düzenlendi

Muş’un Malazgirt ilçesindeki Fatma Zehra Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından “Anneler Günü” programı düzenlendi.

Muş'un Malazgirt ilçesindeki Fatma Zehra Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından "Anneler Günü" programı düzenlendi.

Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda konuşma yapan İlçe Kaymakamı Soner Kırlı'nın eşi Sevil Kırlı, annelerin ailenin temel direği ve toplumun da geleceği olduğunu söyledi. Sevil Kırlı, "İlk önce bu güzel programda emeği gecen herkese teşekkür ediyorum. Annelik özeldir, annelik kutsaldır. Bir anne düşünün evladı vatanı için şehit düşmüş, yüreği sızlar ama içi rahattır. Çünkü evladı şehittir. Rabbim herkese böyle anneler olmayı nasip etsin. Tüm anneler özeldir fakat böyle şehit annesi olmak özeldir. Başta şehitlerimizin anneleri olmak üzere şehit eşlerinin, bizim şehidimiz olan binbaşımız Arslan Kulaksız'ın Sibel Kulaksız anneler gününü kutluyorum. Ayrıca kendi annem ve tüm annelerin anneler gününü kutluyorum" dedi.

Konuşmaların ardından öğrenciler tarafından şiirler okunarak, şarkılar seslendirildi. Skeçler ve halk oyunları gösterisinin ardından anneler gününe yönelik yapılan şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından hediyeler verildi. Programın sonunda Milli Eğitim Müdürü Kenan Kayretli, anneler günü dolayısıyla düzenlenen programda emeği geçen herkese teşekkür ederek, tüm annelerin anneler gününü kutladı.

Programa Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı, eşi Sevil Kırlı, Milli Eğitim Müdürü Kenan Kayretli, kurum amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Anneler Günü Fatma Zehra Malazgirt Muş Yerel Haberler

title