Haberler

Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Kulaksız'ın Şehit Edilmesi

Genelkurmay Başkanlığı, Muş Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Arslan Kulaksız'ın şehit edilmesi dolayısıyla yayımladığı başsağlığı mesajında, "Hunharca, adice ve kalleşçe gerçekleştirilen bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz" ifadelerini kullandı.

Genelkurmay Başkanlığı, Muş Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Arslan Kulaksız'ın şehit edilmesi dolayısıyla yayımladığı başsağlığı mesajında, "Hunharca, adice ve kalleşçe gerçekleştirilen bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz" ifadelerini kullandı.

Genelkurmay Başkanlığı İnternet Sitesi'nde yer alan basın açıklamasında, bölücü terör örgütü üyesi teröristlerce Malazgirt ilçe merkezinde saat 19.20'de İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Arslan Kulaksız ve eşinin bulunduğu özel araca silahlı saldırıda bulunulduğu belirtildi.

Açıklamada, saldırıda ağır yaralanan Kulaksız'ın, kaldırıldığı Malazgirt Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak saat 22.30'da şehit olduğu ifade edildi.

Açıklamada, "Hunharca, adice ve kalleşçe gerçekleştirilen bu saldırıyı şiddetle kınıyor, şehidimize Allah'tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza başsağlığı ve sabırlar diliyor, saldırıda yaralanan eşine de acil şifalar temenni ediyoruz" görüşüne de yer verildi.

Kaynak: AA / Yerel

Genelkurmay Başkanlığı Malazgirt Muş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title