Haberler

Malazgirt'e Karne Sevinci Yaşandı

Muş’un Malazgirt ilçe genelinde yaklaşık 17 bin 591 öğrenci, 12 Haziran Cuma günü karne alarak 3 ay sürecek yaz tatiline girdiler.

Muş'un Malazgirt ilçe genelinde yaklaşık 17 bin 591 öğrenci, 12 Haziran Cuma günü karne alarak 3 ay sürecek yaz tatiline girdiler.

Malazgirt Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aydınoğlu, Milli Eğitim Şube Müdürü Kenan Kayretli, Fatih Ortaokul'unda2014-2015 eğitim-öğretim yılının sona ermesi nedeniyle Fatih Ortaokulu'nda düzenlenen karne dağıtım töreninde öğrencilerin karnelerini dağıttılar. Öğrencilere karnesini veren Kaymakam Atasoy, dersleri iyi olan öğrencileri tebrik ederken, notları düşük olan öğrencilere başarılı olmaları konusunda nasihatlerde bulundu.

Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy ve Eşi Özge Atasoy, Fatih Ortaokul'unda okuyan beşinci sınıf öğrencisi Arzu Kaya'nın karnesini birlikte verdiler. Doğuştan minik bedeninde üç amansız hastalık taşıyan Arzu Kaya teşekkür belgesini kaymakamın eşi Özge Atasoy verdi. Kıyafet yardımı da yapılan Arzu Kaya çok mutlu olduğunu ifade ederek, "bende herkes gibi okuyup doktor olmak istiyorum" dedi.

Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy ve beraberindeki heyet daha sonra Şehit Mehmet Zeki Özsubaşı ilkokuluna geçerek orada ki öğrencilerin karne sevincine ortak oldular. Son olarak Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy, eşi Özge Atasoy'un görev yaptığı Nurettin Köyü İlkokuluna geçerek, karne dağıtım törenine katıldılar. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdullah Atakan Atasoy Malazgirt Muş Yerel Haberler

title