Haberler

Malaya Valisi Toprak'tan Arguvan'a Ziyaret

Malatya Valisi Mustafa Toprak, Arguvan ilçesini ziyaret ederek temaslarda bulundu.

Malatya Valisi Mustafa Toprak, Arguvan ilçesini ziyaret ederek temaslarda bulundu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Arguvan ilçesini ziyaret eden Toprak, çeşitli temaslarda bulunarak ilçesinin sorunları hakkında bilgi aldı.

Arguvan ilçesinde ilk olarak kaymakamlık ve belediye başkanlığını ziyaret eden Toprak, Kaymakam Selçuk Yosunkaya ve Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş'dan ilçe hakkında ve faaliyet alanları ile ilgili bilgiler aldı.

İlçe merkezinde de vatandaşlarla görüşüp onların istek, sorun ve sıkıntılarını dinleyen Toprak, ilçe emniyet amirliği ve ilçe jandarma komutanlığını da ziyaret etti.

Burada hizmet binalarında incelemelerde bulunan Toprak, komutanlık ve amirliğin şeref defterini imzalayarak ilçedeki sorumluluk alanları ile ilgili olarak jandarma komutanı ve emniyet amirinden asayiş konusunda brifing aldı.

İlçe Jandarma Komutanlığında vatani görevini yapan askerlerle de sohbet eden Toprak, sohbeti esnasında vatani görevini bu gün tamamlayan ve yarın sabah terhis olacağını öğrendiği Sivas doğumlu Alper Yücepur'u kutlayarak, hayırlı olsun dileklerini iletti.

İlçe ziyaretini tamamlayan Toprak, Yosunkaya ve Kızıldaş ile birlikte üçüncü il koordinasyon kurulu toplantısında gündeme gelen karayolunun heyelanlı bölgesinde incelemelerde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Kızıldaş Mustafa Toprak Malatya Arguvan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title