Haberler

Malatyapark'ta Fiat Punto Sahibini Buldu

Yönetimi JLL tarafından yapılan MalatyaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde, “Malatyapark Sevginizi Ödüllendiriyor” sloganı ile tanıttığı Araç Kampanyasının ilk çekilişinde Fiat Punto sahibini buldu.

Yönetimi JLL tarafından yapılan MalatyaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde, "Malatyapark Sevginizi Ödüllendiriyor" sloganı ile tanıttığı Araç Kampanyasının ilk çekilişinde Fiat Punto sahibini buldu.

17 Ocak- 28 Şubat tarihleri arasında, toplamda 75 TL'lik alışveriş yapan ziyaretçilerin katıldığı çekilişte Fiat Punto'yu Özcan Kuvas isimli ziyaretçi kazandı.

Şarkıcı Bora Duran'ın en güzel şarkılarıyla ve İpek Tanrıyar'ın sunumuyla gerçekleştirilen çekilişe katılan ziyaretçiler çekiliş anını heyecanla beklediler. Gerçekleştirilen çekiliş sonucunu talihliye kazandığını İpek Tanrıyar telefonla bildirdi. Yedek talihli ise Rasim Gültekin oldu.

MalatyaPark'ta 1 Mart itibariyle de Peugeot 208 kampanyası başladı. 10 Mayıs'a kadar devam edecek olan "Anneler Günü " temalı kampanya çekilişi 17 Mayıs'ta gerçekleştirilecekr. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İpek Tanrıyar 28 Şubat Fiat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title