Haberler

Malatyalı Su Sporları Sporcusu Mehmet Türkbey Durak, Milli Takıma Çağrıldı

Malatya Su Sporları Kulübü altyapı kalecisi Mehmet Türkbey Durak, U14 Erkek Milli Takım kampına çağrıldı.

Malatya Su Sporları Kulübü altyapı kalecisi Mehmet Türkbey Durak, U14 Erkek Milli Takım kampına çağrıldı.

19-24 Temmuz tarihleri arasında İzmir'de yapılacak kamp sonrasında belli olacağı ifade edilen milli takım kadrosunun, ülkeyi yurtdışındaki müsabakalarda temsil edeceği belirtildi.

"Milli takımın çeşitli kategorilerine birçok sporcu gönderdik"

Malatya Su Sporları Kulübü Başkanı ve Su Sporları Milli Takım Antrenörü Vahap Karaaslan İHA muhabirine yaptığı açıklamada, sporcuları Mehmet Türkbey Durak'ın U14 Milli Takımına çağırıldığını, bunun kendileri için büyük bir gurur olduğunu söyledi.

MASUS olarak milli takımın çeşitli kategorilerine sporcular gönderdiklerini kaydeden Karaaslan, "İzmir'de 19-24 Temmuz tarihleri arasında yapılacak kamp sonrasında milli takımın yurtdışı müsabakalarına katılacak kadrosu belirlenmiş olacaktır. İlimizi temsil edecek sporcumuz Mehmet Türkbey Durak bizleri onurlandırdı ve gururlandırdı. Biz MASUS olarak son yıllarda milli takımın çeşitli kategorilerine birçok sporcu gönderdik. Mehmet Türkbey Durak'a sutopu yolculuğunda başarılar diler, çıktığı yolda ülkemizi gururlandırmasını temenni ederim" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Vahap Karaaslan Malatya İzmir Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title