Haberler

Malatyalı Boksörler, Türkiye Şampiyonasına Hazırlanıyor

18 Kasım'da Bayburt'ta yapılacak olan Türkiye Büyükler Boks Şampiyonası'na katılacak olan Malatyalı boksörler kendi aralarında hazırlık müsabakası yaptı.

18 Kasım'da Bayburt'ta yapılacak olan Türkiye Büyükler Boks Şampiyonası'na katılacak olan Malatyalı boksörler kendi aralarında hazırlık müsabakası yaptı.

Turgut Özal Boks Spor ve Esenlik Malatya Belediyespor Kulüplerinden Türkiye Büyükler Boks Şampiyonası'na katılacak olan boksörler, Esenlik Malatya Belediyespor kulübünde hazırlık müsabakası yaptı.

Hazırlık müsabakasını Boks Malatya İl Temsilcisi Hasan İşlek, Esenlik Malatya Belediyespor ve Milli Takım Kick Boks Antrenörü Hasan Basri Karakuş ile Turgut Özal Boks Kulübü Başkanı ve Antrenörü Aziz Bayduz da izledi.

Turgut Özal Boks Spor ve Esenlik Malatya Belediyespor arasında gerçekleştirilen hazırlık müsabakası sonrası açıklamada bulunan Boks Malatya İl Temsilcisi Hasan İşlek, "Türkiye Boks Federasyonu'nun 2013 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Büyükler Boks Şampiyonası 18 Kasım'da Bayburt ilinde yapılacak. Şampiyonaya, Malatya'da Turgut Özal Boks Kulübü ile Esenlik Malatya Belediyespor Kulübü'nden boks sporcularımız katılacak. Bu anlamda şehrimizin iki güzide kulübünün sporcuları hazırlık müsabakasında bir araya geldi" dedi.

İşlek, Malatyalı boksörlerin Türkiye şampiyonasından iyi derecelerle döneceklerine inandığını belirterek, "Kulüplerimiz kendi aralarında uzun süredir hazırlık maçları yapıyorlar. Biz de bu anlamda arkadaşlarımızın çalışmalarını yerinde görmek istedik. Hazırlıklar gayet yoğun ve güzel geçiyor. Ben şampiyonaya katılacak olan bütün sporcularımıza başarılar diliyorum. Malatya'mızı en güzel şekilde temsil ederek, güzel dereceler alacaklarına inanıyorum" diye konuştu.

İşlek, Malatya boksunun gelişimi adına önemli çalışmalar yaptıklarına da değinerek, "Boks İl Temsilciliği'ni devraldıktan sonra çok güzel gelişmeler oldu. Geleceğe yönelik çok güzel projelerimiz var. Türkiye Şampiyonaları'ndan altın madalyalarla dönmeyi hedefliyoruz. Bu anlamda Türkiye Büyükler Boks Şampiyonası'nda da çok ümitliyiz" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Turgut Özal Malatya Bayburt Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title