Haberler

Malatyalı Bayanlar, Genç Kızlar Şampiyonasında Kahramanmaraş Grubuna Düştü

Genç Kızlar Türkiye Şampiyonasında Malatya’yı temsil edecek olan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, çekilen kurada Kahramanmaraş grubuna düştü.

Genç Kızlar Türkiye Şampiyonasında Malatya'yı temsil edecek olan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, çekilen kurada Kahramanmaraş grubuna düştü.

13-17 Temmuz tarihleri arasında 29 grup merkezinde oynanacak şampiyonaya toplam 129 takım katılacak. Şampiyonada Malatya'yı temsil edecek Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Kahramanmaraş grubuna düştü. Şampiyonada grup birincileri ve 5 takımlı grupların en iyi 3 ikincisi bir üst tura çıkma hakkını elde edecek. Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nün yer aldığı Kahramanmaraş grubunda şu takımlar bulunuyor:

"Adıyaman Beden Eğitimi Öğretmenleri ve Spor, Kahramanmaraş Anadolu Gençlik, Kayseri 6, Malatya Bayanlar, Maraş Gücü."

"MALATYA'YI EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ"

Kura ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Malatya Bayanlar Spor Kulübü Başkanı Doğan Çelebi, Malatya'yı en iyi şekilde temsil etmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Genç Kızlar Türkiye Şampiyonasının geleceğin parlak futbolcularının ortaya çıktığı, TFF'nin önem verdiği bir organizasyon olduğunu kaydeden Çelebi, "Bildiği gibi geçen sene kıl payı bir üst ligi kaçırmıştık. İnşallah Malatyalı kızlarımız en sonunda futbolda rüştünü ispatlayacaktır. Tabi genç kızlar şampiyonası da bizim açımızdan oldukça önemli. Kahramanmaraş Grubu'na baktığımızda iyi takımları görüyoruz. Ancak biz de ciddiye alınması gereken bir takımız. TFF bu organizasyona büyük önem veriyor. Çünkü geleceğin parlak futbolcularının çıktığı bir organizasyona katılacağız. İnşallah Malatya'yı en iyi şekilde temsil edeceğiz" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kahramanmaraş Türkiye Malatya Çelebi Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title