Haberler

Malatya Yeşilyurtspor, Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdürüyor

Güncelleme:

BAL 3. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurtspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Nevşehir'de, Yimpaş Yozgatspor ile bir hazırlık karşılaşması oynadı.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurtspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Nevşehir'de, Yimpaş Yozgatspor ile bir hazırlık karşılaşması oynadı.

Teknik Direktör Şerif Fırat yönetiminde, yeni sezon hazırlıklarını yoğun tempoda sürdüren Malatya Yeşilyurtspor, Yimpaş Yozgatspor ile hazırlık karşılaşması oynadı. Malatya Yeşilyurtspor; Ergül Kurt, Burak Acil, Yunus Emre Kutlu, Savaş Günay, Onur Vurmaz, Ahmet Yazıcı, Muhittin Ülger, Cumali Kılınç, Ramazan Çavuş, Turgut Ulutaş, Cihan Ak 11'i ile mücadele etti. Kıyasıya bir çekişmeye sahne olan mücadele 1-1 sona erdi. Malatya Yeşilyurtspor'un golünü 55. dakikada Cumali Kılınç kaydederken, Yimpaş Yozgatspor 'un golünü 78. dakikada Mustafa penaltıdan attı.

Hazırlık karşılaşmasını Malatya Yeşilyurtspor Kulüp Başkanı Dursun Cumali Sucu da izledi. Maçtan sonra açıklamada bulunan Sucu, "Takımımız, Nevşehir'de kamp çalışmalarını sürdürüyor. Kamp çalışmalarımız oldukça verimli geçiyor. Genç bir takım oluşturduk. Takımımızın hazırlık maçlarında ortaya koyduğu performansından ve mücadeleden memnunuz. Amacımız, Malatya futboluna yeni sporcular kazandırmak" dedi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yozgatspor Nevşehir Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title