Haberler

Malatya Yeşilyurt Belediyespor'dan 7-0'lık Galibiyet

Bölgesel Amatör Lig(BAL) 2.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Malatya Yeşilyurt Belediyespor sahasında karşılaştığı Kahramanmaraş Sakaryaspor’u 7-0 mağlup etti.

Bölgesel Amatör Lig(BAL) 2.Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Malatya Yeşilyurt Belediyespor sahasında karşılaştığı Kahramanmaraş Sakaryaspor'u 7-0 mağlup etti.

Bölgesel Amatör Lig(BAL) 2.Grup'ta oynanan 11'inci hafta mücadelesinde lig ikincisi durumundaki Malatya Yeşilyurt Belediyespor, kendi sahasında Kahramanmaraş Sakaryaspor'u konuk etti. Rakibi karşısında maç genelinde üstün bir oyun sergileyen Malatya temsilcisi Erdal (Dk. 9), Meye ( Dk 12,15, 87), Tolga (Dk. 20), Alfonso(Dk. 88) ve Cuma'nın ( Dk. 90) attığı gollerle farka gitti. Yeşiltepe 3 nolu sahada oynanan müsabakayı Murat Kasap, Yiğit Çam, Erdem Altaş hakem üçlüsü yönetti. Yeşilyurt Belediyespor müsabakaya Önder, Bedrettin, Erdem, Ali, Ziya, Sefa, Harun, Erdal, Vedat, Meye, Tolga on biriyle çıktı. Maç genelinde rakibi karşısında üstün bir oyun ortaya koyan Yeşilyurt Belediyespor takımında, Gabonlu Meye 3 gol atarken, Brezilyalı Alfonso ise bir penaltı vuruşundan yararlanamadı.

Sahasında aldığı 7-0'lık tarihi farkla zirve mücadelesini sürdüren Yeşilyurt Belediyespor, son galibiyet ile puanını 25'e yükseltti.

"Bu maraton ciddiyet isteyen bir maraton"

Karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yeşilyurt Belediyespor Teknik Direktörü İsmail Tekin, rakibini ismine bakmaksızın sahaya çıktıklarını ve bu doğrultuda mücadele ettiklerini söyledi. Farklı kazandıkları için mutlu olduklarını kaydeden Tekin, "Biz sezon başından beri rakiplerin isimlerine bakmaksızın mücadelemizi ortaya koyuyoruz. Bugünde rakibimizin puan sıralamasındaki yerini önemsemeden mücadelemizi yaptık. Futbolcularımı kutluyorum. Bu maraton ciddiyet isteyen bir maraton. İnşallah sonuna kadar yarıştan kopmadan mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kahramanmaraş Sakaryaspor Yeşilyurt Malatya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title