Haberler

Malatya Veteriner Hekimler Odasında Genel Kurul Heyecanı Yaşandı

Malatya Veteriner Hekimler Odasında bugün Seçimli Genel Kurul heyecanı yaşandı.

Malatya Veteriner Hekimler Odasında bugün Seçimli Genel Kurul heyecanı yaşandı. Tek liste halinde girilen seçimde mevcut Başkan Ertuğrul Özdemir yeniden başkanlığa seçildi.

Malatya Veteriner Hekimler Odası binasında yapılan 12. Seçimli Genel Kurul'u İstiklal Marşı ve saygı duruşunun okunması ile başladı. Divan heyetinin seçimi ve bütçe taslağının sunulup oylanmasının ardından Başkan Ertuğrul Özdemir bir konuşma yaptı.

Veteriner Hekimlerin sorun ve sıkıntılarını dile getirerek konuşmasına başlayan Özdemir, bazı talep ve istekleri dile getirerek, "Biz, fiili hizmet zammının tekrar kamuda çalışan veteriner hekimlere verilmesini ve bu haktan serbest çalışan veteriner hekimlerin de yararlanmasını istiyoruz. Bunun yanında ülkemizde artık Veteriner Fakültelerin artık açılmamasını istiyoruz. Avrupa Birliğinde sadece 28 tane Veteriner Fakültesi mevcutken bu rakam ülkemizde 29. Biz Veteriner Fakültelerinin yerine mevcut fakültelerdeki koşulların iyileştirilmesini arzu ediyoruz" şeklinde konuştu.

Yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında da üyelere bilgiler veren Özdemir, "Biz başkan seçilir seçilmez oda binamızı aldık. Oda binamız bize ait değildi ve kira veriyorduk. Ancak başkanlığa seçilir seçilmez şükürler olsun binayı aldık ve kiradan kurtulduk. Bunun yanında odamızın sürekli açık kalması için buraya eleman aldık. Odamızı daha da kurumsallaştırmak için çalışıyoruz. Hayvancılıkla ilgili ilimizde yapılan birçok etkinliğe katkı sağladık. Bundan sonra da bu çalışmalarımız artarak ve aralıksız bir şekilde devam edecek, ben bu seçimlerin hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Malatya Veteriner Hekimler Odasının yeni Yönetim Kurulu listesi,Ertuğrul Özdemir, Ergün Koşar, Nuh Gelegen, Ali Sonkaya ve Mehmet Genç'den oluşuyor. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ertuğrul Özdemir Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title