Haberler

Malatya Tso'nun Hizmet Kalitesi Yükselecek

Malatya Ticaret Sanayi Odası (TSO) "Tam Otomasyonlu ve E- İmza Uygulamalı E-Oda Modeline Geçiş Projesi"ni hayata geçiriyor.

Malatya Ticaret Sanayi Odası (TSO) "Tam Otomasyonlu ve E- İmza Uygulamalı E-Oda Modeline Geçiş Projesi"ni hayata geçiriyor.

Fırat Kalkınma Ajansı'nın (FKA) desteğiyle Malatya TSO tarafından gerçekleştirilecek proje kapsamında Malatya TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ve FKA Genel Sekreteri Mesut Öztop arasında protokol imzaladı.

Malatya TSO Toplantı Salonu'ndaki programda konuşan Erkoç, sanayi sektörünün gelişimine katkı sağlayacak altyapı yatırımlarının gerçekleştirilmesi adına FKA tarafından yürütülen 2016 Yılı Yaşam Kalitesi ve Sanayi Altyapıları Mali Destek Programı kapsamında projelerinin destek almaya hak kazandığını belirtti.

Malatya TSO'nun Türkiye'de ilk kez Tam Otomasyonlu ve E- İmza Uygulamalı E-Oda Modeline Geçiş Projesini hayata geçirdiğini kaydeden Erkoç, "Proje kapsamımda TSO tarafından tam otomasyonlu ve e-i·mza uygulamalı e-oda yazılımının ve gerekli ekipmanların temin edilerek, kurulumunu gerçekleştirilmesi desteklenecek. 720 bin 460 lira bütçesi ve 12 ay uygulama süreci bulunan projede FKA tarafından 540 bin 345 lira hibe desteği sağlanacak." diye konuştu.

Erkoç, 1,5 milyon belgenin taranarak elektronik ortama aktarılacağını, indekslenerek, döküman arşiv yönetim sisteminin de proje kapsamında kurulacağına dikkati çekerek, "Proje sonunda e-imza, dijital arşiv, EBYS, SMS ve mail entegrasyonu sağlanabilen bir bilişim altyapısının kurulması sağlanacak. Böylece odanın iş ve işlem yoğunluğuyla hizmet süresinde azalma olacak, hizmet kalitesi de artacak." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Hasan Hüseyin Erkoç Malatya Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title