Haberler

Malatya Tso'da Kurul Seçimleri Yapıldı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkan, Yönetim Kurulu, Meclis Başkanı, Disiplin Kurulu ve TOBB Genel Kurul delege seçimleri gerçekleştirildi.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkan, Yönetim Kurulu, Meclis Başkanı, Disiplin Kurulu ve TOBB Genel Kurul delege seçimleri gerçekleştirildi.

TSO Meclis Üyeliği seçimlerinin 18 Mayıs'ta gerçekleştirilen Meclis Üyeliği seçimlerinin ardından TSO Kurul seçimleri gerçekleştirildi. Buna göre, Hasan Hüseyin Erkoç yeniden TSO Başkanı seçilirken, TSO Yönetim Kurulu Üyeliklerine ise Mustafa Çekirdek, Fatih Ilıcak, Halil İbrahim Şireci, Erdal Göçmez-Hüseyin Çınar, Nevzat Diri, Ekrem Özer, Celal Abbas Karaduman, Cebrail Aldı ve Muhammet Yüksekler getirildi.

TSO Meclis Başkanlığı için ise 3 ayrı liste yarıştı. Mevcut Meclis Başkanı Sami Payza'nın karşısına Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve İlhan Aksoğan ayrı listelerle çıktılar.

Seçim sonucunda Sami Pyaza'nın listesi 41, Oğuzhan Ata Sadıkoğlu'nun listesi 32 ve İlhan Aksoğan'ın listesi ise 1 oy aldı. Buna göre

Meclis Başkanlığına yeniden Sami Payza seçilirken, Ömer Dinç (Meclis Başkan Vekili ), Ali Seydi Ünlü (Meclis Başkan Vekili ), Batuhan Demirel (Divan Üyesi) ve Enver Geleri (Divan Üyesi) oldular.

TOBB Genel Kurul Delegeliği için ise şu isimler seçildiler; Mehmet Dursun, Ahmet Gür, Suat Hamdi Gülşen, Erel Karagöz, Aytunç Narin, Adil Güntan, Abdullah Öngenli, Murat Gümüş ve Hacı Emin Ilıcak

TSO Disiplin Kurulu Üyeliklerine ise Sıddık Özdemir, Yalçın Geyik, Murat

Tokmak, Fatih Sözen, Mehmet Adil Tutan, Selami Özen, Mecit Kaynar, Cafer Menevşe, Muhsin Akyol, Bünyamin Özdemir, Yücel Altınova ve Mustafa Kanmaz

seçildiler.

TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, yapılan son seçimlerle TSO'da seçim sürecinin sonuçlandığını belirterek, "Sonucun Malatya için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Artık ben yok, biz varız. Yeni mecliste Malatya'nı ve üyelerimizin sorunlarını tartışır olacağız. İnşallah hayırlı hizmetler üretiriz. Şehrin gelişmesine ve istikrarı için katkı sağlamaya çalışacağız. 74 tane kendi mesleğinde seçilen çok değerli arkadaşlarımız var. Bir çatı altında Malatya'nın sorunlarını tartışır olacağız. Çıkan sonucun Malatya'ya hayırlı olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kaydetti. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Hüseyin Erkoç Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title