Haberler

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi Toplandı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Meclisi aylık toplantısını yaptı.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Meclisi aylık toplantısını yaptı.

MTSO'nun Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantının açılışında konuşan MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Artvin'deki sel ve heyelana değinerek, olayda hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diledi.

Türkiye'nin birliğine, beraberliğine, huzuruna yönelik terör saldırılarının her türlüsünü kınayan Erkoç, "İnsanlık dışı terör saldırılarında hayatlarını kaybeden askerlere, polislere Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Başbakan Ahmet Davutoğlu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinin oda başkanlarını köşke davet etti. Orada devletin kararlılığını gördüm. Yani terörün mutlaka bu ülkeyi terk etmesi ve terörün bitmesi gerektiğini kararlı bir şekilde ortaya koydu" diye konuştu.

Erkoç, terörün son bulmasını istediklerini belirtti. Hasan Erkoç, ülkedeki birliğin ve kardeşliğin pekiştirilmesini diledi.

İhracat rakamlarına dikkati çeken Erkoç, "Malatya'nın ihracatı bu yılın Ocak-Temmuz aylarında 160 milyon dolar. Geçen yıl aynı döneme baktığımızda ihracat rakamı 230 milyon dolardı. İhracatta 70 milyon dolarlık azalma söz konusu" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Yerel

Hasan Hüseyin Erkoç Malatya Türkiye Artvin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title