Haberler

Malatya'nın Sorunları Ankara'da Masaya Yatırıldı

Malatya’nın sorunları Ankara’da Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin başkanlığında masaya yatırıldı.

Malatya'nın sorunları Ankara'da Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin başkanlığında masaya yatırıldı.

Ankara'daki toplantıya Bakan Tüfenkci'nin yanı sıra Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Milletvekilleri Öznur Çalık, Mustafa Şahin, Taha Özhan, Nurettin Yaşar ve AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı katıldı. Toplantı da Malatya'nın öncelikli sorunları masaya yatırılarak atılması gereken planlar konuşuldu. Bakan Tüfenkci, öncelikli sorunların gündeme alınarak bakanlıklar nezdinde çözümü noktasında milletvekilleri ile birlikte takipçi olacaklarını söyledi.

Kentin sorunlarının konuşulduğu toplantı ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, ilkini geçtiğimiz günlerde düzenledikleri istişare toplantısının devamı niteliğinde bir araya geldiklerini belirtti. Toplantıda Malatya'nın sağlık, tarım, ekonomik ve diğer yönlerindeki sorun ve çözüm önerilerini masaya yatırdıklarını belirten Kahtalı, Bakan Tüfenkci'nin başkanlığında düzenledikleri istişare toplantısı ile sorunları kısa vadede çözüme kavuşturmak için çalışacaklarını söylediler.

Kahtalı, sağlık başta olmak üzere kentin önemli sorunlarının bir an önce çözüme kavuşması adına her milletvekilinin takip edeceği bakanlığın belirlendiğini ve bu şekilde sorunların daha kısa sürede çözülmesini sağlayacaklarını ifade etti. Toplantıya Bakan Tüfenkci'nin talimatları ile Sağlık Bakanlığı müsteşarı da davet edilerek kentin sağlıktaki sorunları ile ilgili istişarelerde bulunulduğu belirtildi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Tüfenkci Hakan Kahtalı Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title