Haberler

Malatya Genç Girişimciler Kurulu Eski Yönetimine Plaket

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Malatya Genç Girişimciler Kurulu eski yönetim kurulu başkanı ve üyelerine plaket verildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Malatya Genç Girişimciler Kurulu eski yönetim kurulu başkanı ve üyelerine plaket verildi.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odasından (TSO) yapılan yazılı açıklamada, TSO'da düzenlenen törende konuşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, zamanı ve mekanı en iyi kullanan gençlerin sırtından ekonominin her geçen gün gücüne güç katarak yoluna devam ettiğini belirtti.

Türkiye'de yeni girişimciler çıksın diye TOBB'un sunduğu katkıya her zaman destek olan odanın, özellikle genç girişimcilerin önünü açmak için de büyük çaba sarf ettiğini ifade eden Erkoç, bu amaçla özellikle 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulan KOBİ fidanlığında genç girişimcilere yer verme gayreti gösterdiklerini kaydetti.

Konuşmaların ardından, Erkoç ve Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Yunus Akçin tarafından, eski kurul başkanı Kenan Dursun ile Mehmet Karakaplan, Hacı Emin Ilıcak, Erol Şen, Erhan Almendi, Hacı İbrahim Pektaş, Bekir Karapekmez ve Batuhan Demirel'e plaketleri verildi. - Malatya

Kaynak: AA / Yerel

Hasan Hüseyin Erkoç Türkiye Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title