Haberler

Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti'nden Vali Toprak'a Ziyaret

Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti Başkanı Kemal Deniz ve yönetim kurulu üyeleri Vali Toprak'ı makamında ziyaret etti.

Vali Toprak, ziyarette yaptığı konuşmada, ziyaretlerinden dolayı Cemiyet Başkanı Deniz ve üyelerine teşekkür ederek, gazetecilerin kamuoyunu bilgilendirmek adına görev yaptığını söyledi.

Gazetecilerin kentin değeri ve kimliğine önemli katkılar sağladığını aktaran Toprak, "Basın kuruluşlarının hizmetinin bir kamu hizmeti olduğunu biliyorum. Bu hizmetin ve vatandaşı doğru bilgilendirmede kamu kuruluşları olarak bizim açımızdan yapmamız gereken aydınlanma, bilgilendirme, yol açma noktasında taleplerinizin olumlu karşılanacağını ve olumlu bir iletişim içerisinde olacağımızı da bir kez daha ifade etmek istiyorum." dedi.

Vali Toprak, gazetecilerin işinin zor olduğunu belirterek, gazetecilere görevlerine başarılar diledi.

Deniz de Vali Toprak'a yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Gazetecilerle idarecilerin birlikte çalıştığını belirten Deniz, Malatyalı gazetecilerin Türkiye'den, bayraktan, ezandan, ülkenin bölünmez bütünlüğünden ve milletten yana olduklarını ifade etti.

Kaynak: AA / Güncel

Kemal Deniz Malatya Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title