Haberler

Malatya Emniyeti'nden Operasyon Açıklaması

Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekiplerince yapılan operasyonda 4 kişinin tutuklanması ile ilgili yapılan açıklamada, 4 kişinin esnaf ve işadamlarını tehdit ederek haksız kazanç sağladıklarının tespit edildiği belirtildi.

Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekiplerince yapılan operasyonda 4 kişinin tutuklanması ile ilgili yapılan açıklamada, 4 kişinin esnaf ve işadamlarını tehdit ederek haksız kazanç sağladıklarının tespit edildiği belirtildi.

Malatya Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce B.A., M.R.A., F.A. ve M.G. isimli şahısların kendilerine yarar sağlamak amacıyla özellikle esnaf ve işadamlarına cebir ve tehdit unsurunu kullanarak haksız kazanç elde ettikleri, halkın huzur ve sükunetini bozdukları tespit edilmiş, şahısların faaliyetlerinin deşifre edilmesi amacıyla Şube Müdürlüğümüzce yürütülen çalışmalarda uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan ve müştekileri 'tehdit' ederek 'nitelikli yağma' suçu işleyen şahıslara yönelik 21.10.2014 tarihinde yapılan operasyonda 2 kilo 592 gram kubar esrar maddesi, 2 adet hassas terazi, 1 adet tabanca şarjörü, 14 adet tabanca fişeği, 2 adet uzun namlu Kaleşnikov fişeği, 3 adet av tüfeği fişeği, 1 adet tapu senedi fotokopisi, 1 adet senet, 4 adet banka çeki, 1 adet dizüstü bilgisayar ele geçirilmiş, 4 şüpheli ise yakalanarak gözaltına alınmıştır" denildi.

Açıklamada 4 şüphelinin "nitelikli yağma ve tehdit" suçlarından tutuklandıkları belirtildi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Malatya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024? Aziz Yıldırım aday mı 2024? Taraftarlar Aziz Yıldırım'ın aday olması için binlerce paylaşım yaptı Everton Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Everton Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Everton Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Everton Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Everton Liverpool maçı CANLI izle! 24 Nisan Everton Liverpool maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title