Haberler

Malatya - Eksi On Dereceye Aldırmadan Banka Önünde Nöbet Tuttular

Malatya'da başvuru önceliğine göre satılacak olan 79 TOKİ konutu için ? 10 dereceye aldırmayan vatandaşlar banka önünden 2 gündür bekliyor.

Malatya'da başvuru önceliğine göre satılacak olan 79 TOKİ konutu için ? 10 dereceye aldırmayan vatandaşlar banka önünden 2 gündür bekliyor.

Malatya'da TOKİ tarafından, başvuru önceliğine göre satılacak olan 79 konut için vatandaşlar 2 gündür önünde bekliyor. Soğuk havaya aldırış etmeyen vatandaşlar bankanın açılmasına 48 saat kala kuyruğa girdi.

BATTANİYEYLE GELDİLER

90'lı yılındaki emeli maaşı kuyruğunu anımsatan görüntülerin oluştuğu Malatya'da bazı vatandaşlar araçlarının içerisinde beklerken bazıları ise battaniyelerini alarak bankanın önünden ayrılmadı. Tek umutları bir ev almak olan vatandaşlar termoslarda sıcak çay içerek ısınmaya çalıştı. Kuyrukta bekleyen vatandaşlar ? 20 derece olsa da beklemeye devam edeceklerini ifade ettiler. Soğuk havaya aldırış etmeden banka önündeki TOKİ kuyruğu sabah bankanın açılması ile son bulacak.

2 GÜNDÜR BANKA KUYRUĞUNDALAR

26 Kasım Cumartesi gününden sıraya giren bazı vatandaşlar ise 2 gündür kuyrukta olduklarını ifade ederek böyle bir şansı kaçırmak istemediklerini söylediler. Kendi aralarından buldukları yöntemle sıralarını kaybetmek istemeyen vatandaşlar aralarında liste oluşturarak banka camına astı. Araçlarının içerisinde ve banka kapısı önünde bekleyenlerin bazıları ise vardiyalı olarak bekleyişlerini sürdürüyor.

Devletin ve TOKİ'nin dar gelirlilere sunduğu imkandan faydalanmak için beklediklerini söyleyen Emir Kalkan, "Allahın İzni ile nasip ederse hayırlısıyla bir ev almayı düşünüyoruz. Cumartesinden beri bekliyoruz ve sabaha kadar bekleyeceğiz, ölüm hariç -10'da, -20'de olsa beklemeye devam" dedi.

UYUMAK YOK, BEKLEYECEĞİZ BURADA

Dünden beri beklediklerini ve sabaha kadar bekleyeceklerini ifade eden Uğur Sezer, "2 gün oldu bakın bu 3.güne girdik yarın sabah işte yani pazartesi sabah saat 09'da banka açılacak banka açılana kadar bekleyeceğiz, gelen ve bekleyen kişilerin isimlerini yazdık yapıya kendi imkanlarımızla, yanımıza da battaniye aldık oturuyoruz, uyumak yok bekleyeceğiz burada üşümemek beklemek için aldık battaniyeleri de" şeklinde konuştu.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Mikail PELİT / MALATYA, (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Malatya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title