Haberler

Malatya'daki Trambüs Yangını

Malatya Büyükşehir Belediyesince, trambüs yangınının nedenleriyle ilgili geniş çaplı araştırma yapmak üzere bir komisyon oluşturulduğu bildirildi.

Malatya Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, dün sat 22.25'te 4407 numaralı trambüs aracının, İnönü Üniversitesi İlahiyat Fakültesi durağında henüz belirlenemeyen bir nedenle yanmaya başladığı hatırlatıldı.

Yangın başlar başlamaz araç kaptanının yolcuları ivedilikle tahliye ettiği, herhangi bir yaralanma veya can kaybı olmadığı anımsatılan açıklamada, "Herhangi bir vatandaşımızın zarar görmemesi bizim için teselli vesilesi olmuştur" denildi.

Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yangın mahallinde gerekli incelemelerin özenle yapıldığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Adli ve idari soruşturma süreci devam etmekte olup, her türlü ihtimal titizlikle değerlendirilmektedir. Yangının meydana geliş nedenleriyle ilgili geniş çaplı araştırma yapmak üzere bir komisyon oluşturulmuştur. Komisyonumuz, uluslararası bağımsız kuruluşlardan, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı uzmanlarından, saygın ve alanlarında otorite olan bilim adamlarımızdan teknik destek alarak olayın aydınlatılması için yoğun bir çalışma başlatmıştır. Yapılmaya başlanan inceleme ve soruşturmaların sonucu oluşacak teknik rapor, şeffaflık çerçevesinde saygıdeğer kamuoyuyla paylaşılacaktır."

Açıklamada ayrıca, araçların garanti kapsamında olduğu, bu nedenle belediyenin herhangi bir maddi kaybının söz konusu olmayacağı ifade edildi.

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500

Yorumlar (2)

BOMBACI MÜLAYİM:

BU OLAY KESİNLİKLE SABOTAJDIR BAKIN GÖRÜN! MALATYAYA HİZMET GELMESİNİ VE ŞEHİRDE HERHANGİ BİR GELİŞME YAŞANMASINI İSTEMEYEN HASÜT MUHALEFET YANLILARININ İŞİDİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM! ÇÜNKÜ YAKINDA YAPILACAK OLAN GENEL SEÇİMLER ÖNCESİNDE AK PARTİNİN DÜŞÜRÜLEMEYEN OY ORANINA DARBE VURMAK İÇİN TEZGAHLANMIŞ BİR SENARYODAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL! ARAŞTIRILSIN İNCELENSİN VE İYİ ANALİZ EDİLSİN BU İŞİN ALTINDA NELER ÇIKACAK HEP BERABER GÖRECEĞİZ!!!

0
1
yanıtYanıtla
SIRADAN VATANDASmobilWeb@haberler.com:

Muhalefetin de hic isi gücü yok taa Malatya da gece vakti sefer yapan aracin icindeki elektrik panosunun asiri yüklenmesine sebep olup patlatip yangin cikarip vs vs vs, birakin bos isleri de arastirip sorunu bulup cözümleyip baska bir kazada can kaybi yasanmasina engel olun.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title