Haberler

Malatya'daki Trafik Kazası

Kazada vefat eden Bilgin, kızları Zehra ve Zeliha Işık ile minibüs şoförü Salih Ferhat, Şanlıurfa'da toprağa verildi.

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde, düğünden dönenleri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu hayatını kaybedenlerden 4'ü Şanlıurfa'da defnedildi.

Kazada vefat eden Bilgin, kızları Zehra ve Zeliha Işık ile minibüs şoförü Salih Ferhat'ın için Yeni Mezarlık Camisi'nde tören düzenlendi. Cenazeler, öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Mezarlığında toprağa verildi.

Öte yandan Bilgin Işık'ın gelini Özlem'in cenazesinin İzmir'e, Müslüm Erarkadaş'ın cenazesinin ise Mardin'e gönderildiği öğrenildi.

Yakınları için cezaevinden geldi

Bu arada cezaevinde yatan ve annesi, iki ablası ile eşini kaybeden Mehmet Işık, savcılıktan alınan özel izinle jandarma nezaretinde cenaze törenine katıldı.

Mehmet Işık'ın kazada yaralanarak yoğun bakıma alınan çocukları Damla, Berfin ve Ali Işık'ın tedavileri ise devam ediliyor.

Olayın geçmişi

Dün, Amasya'da düğüne katıldıktan sonra Şanlıurfa'ya dönmek üzere yola çıkanları taşıyan Salih Ferhat'ın kullandığı minibüsün Hekimhan ilçesinde şarampole devrilmesi sonucu 6 kişi ölmüş, 4 kişi yaralanmıştı. - Şanlıurfa

Kaynak: AA / Güncel

Şanlıurfa Ali Işık Hekimhan Malatya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title