Haberler

Malatya'da Uzun Namlulu Silahlarla Yapılan Saldırı

Malatya'nın Yeşiltepe Semtinde, Dün Uzun Namlulu Silahlarla Ateş Edilerek Öldürülen İki Kişinin Cenazeleri Toprağa Verildi

Malatya'nın Yeşiltepe semtinde, dün uzun namlulu silahlarla ateş edilerek öldürülen iki kişinin cenazeleri toprağa verildi.

Malatya'da, dün gerçekleştirilen silahlı saldırıda hayatını kaybeden Burhan ve Rabia Keskin'nin cenazeleri, Malatya Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsi sonra yakınlarına teslim edildi.

Burhan ve Rabia Keskin'in cenazeleri, Malatya Şehir Mezarlığı'nda kılınan namazın ardından toprağa verildi.

Malatya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Ahmet Pehlivan, gazetecilere yaptığı açıklamada, olayla ilgili çalışmaların çok yönlü devam ettirdiklerini belirtti.

Dün olay sonrası 3 kişiyi gözaltına aldıklarını ifade eden Pehlivan, kaçan bir kişiyi de silahıyla gece yakaladıklarını söyledi. Pehlivan, 'Şu an itibariyle çalışmalarımızı çok yönlü sürdürüyoruz. Bazı illerle de bağlantımız var. Konun arka bağlantılarıyla ilgili çalışmalarımız da devam ediyor. Olayın evveliyatı 2008 yılına dayanıyor. O yıllarda bir kız kaçırma olayıyla başlıyor ve olayda Sabri Özgür öldürülüyor, konu kan davasına dönüyor. Olayda 2 ölü 5 de yaralı var' dedi.

Dün, Malatya'nın Yeşiltepe semtindeki bir evin önüne gelen 4 kişi, uzun namlulu silahlarla Keskin ailesinin üzerine ateş açmış, olayda 2 kişi ölürken, 5 kişi de yaralanmıştı.

(YSM-AY-SA) - MALATYA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title