Haberler

Malatya'da Ulaşım Koordinasyon Toplantısı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde kurulan Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) ilk toplantısını yaptı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde kurulan Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) ilk toplantısını yaptı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili İsmail Nacar başkanlığında Büyükşehir Belediyesi Fırat Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, Malatya'nın da arasında bulunduğu 14 kentin il sınırları ve buna bağlı konular görüşüldü.

Gündemdeki maddelerin bazıları karara bağlanırken, bazıları da Büyükşehir Belediyesi, İl Emniyet Müdürlüğü ve Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı temsilcilerinden oluşan alt komisyona havale edildi.

Toplantıda alınan kararların bağlayıcı nitelik taşıdığı ve Büyükşehir Belediye Başkanı'nın onayıyla yürürlüğe gireceği belirtildi.

Toplantıya, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcıları Alican Bozkurt ve Ercan Turan, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı, Karayolları 81. Şube Şefliği, TCDD 5. Bölge Müdürlüğü, Devlet Hava Meydanları İşletmeleri Müdürlüğü temsilcileri ve Büyükşehir Belediyesinin ilgili Daire Başkanlığı ve Şube Müdürlüğü yetkilileri katıldı. - Malatya

Kaynak: AA / Yerel

Ulaşım Koordinasyon Merkezi İsmail Nacar Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title