Haberler

Malatya'da Atatürk Sergisi Açıldı

Malatya’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Atatürk’ün resimlerinin ve portrelerinin bulunduğu sergi açıldı.

Malatya'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Atatürk'ün resimlerinin ve portrelerinin bulunduğu sergi açıldı.

Malatya'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. Bu kapsamda Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Üyesi ve aynı zamanda ressam olan Songül Karagöz tarafından hazırlanan ve içinde Atatürk'ün Kurtuluş Mücadelesi yıllarına ait resimlerinin ve portrelerinin bulunduğu sergi açıldı. Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezinin ev sahipliği yaptığı serginin açılışına Malatya Valisi Süleyman Kamçı, CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz ve çok sayıda davetli katıldı. Serginin açılışına katılan Vali Kamçı kurdele kesiminin ardından sergiyi gezerek bilgi aldı. Kamçı daha sonra çocuklara şeker dağıtarak fotoğraf çektirdi. 2 gün boyunca Malatyalıların ilgisine sunulacak sergi hakkında bilgi veren ressam Songül Karagöz, sergide Atatürk'ün Kurtuluş Savaşı yıllarına ait resimlerin ve çizimlerin bulunduğunu belirterek, "Çizimler tamamen bana ait, resimleri de ben derledim. 19 Mayıs için böyle bir teklif geldiğinde hiç düşünmeden evet dedim, inşallah Malatyalılar sergimizi beğenirler" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Kamçı 19 Mayıs Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title