Haberler

Malatya'da Asfaltlama Çalışmaları

Yeşilyurt Belediyesi yol bakım onarım çalışmalarını kapsamında 2014 2015 eğitim ve öğretim yılı öncesi okul çevrelerinde asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Yeşilyurt Belediyesi yol bakım onarım çalışmalarını kapsamında 2014 - 2015 eğitim ve öğretim yılı öncesi okul çevrelerinde asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Yeşilyurt Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yıl boyu Yeşilyurt'un tüm mahallelerinde asfalt çalışmalarına devam ederken, 201 4- 2015 eğitim ve öğretim yılı öncesi okul çevrelerinde de çalışmalarını sürdürüyor.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, yaptığı konuşmada, Yeşilyurtlu hemşehrilerinin rahatı ve memnuniyeti için çalıştıklarını belirterek, "Ders yılı öncesi okullarımızın çevresinde bakım ve onarım çalışmaları yapıyoruz. Yeşilyurt Belediyesi olarak okullarımıza desteğimiz her zaman sürecektir. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin rahat ve huzurlu bir ortamda eğitim ve öğrenimini gerçekleştirmeleri en büyük arzumuzdur. Bu nedenle Yaşar Öncan İlköğretim Okulu çevresindeki fiziki şartların düzgün hale gelmesi için Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz gereken çalışmaları yapıyor. Eğitim kurumlarımızın her zaman yanındayız, imkanlarımız ölçüsünde desteklerimiz devam edecektir" ifadesini kullandı. - Malatya

Kaynak: AA / Yerel

Yeşilyurt Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title