Haberler

Malatya'da 1. Kademe Gözlemci Hakemlik Kursu Düzenlendi

Malatya'da, Türkiye Tenis Federasyonunun düzenlediği, 1. Kademe Gözlemci Hakemlik Kursu tamamlandı.

Malatya'da, Türkiye Tenis Federasyonunun düzenlediği, 1. Kademe Gözlemci Hakemlik Kursu tamamlandı.

Malatya Tenis ve Dağcılık Kulübünde düzenlenen kursta, Mersin Bölgesi başhakemlerinden Ferhat Şara, 33 kursiyere eğitim verdi.

Şara, yaptığı açıklamada, kursun 2 gün sürdüğünü belirterek, tenise ilginin her geçen gün arttığını ve Malatya'da yeni yapılan tenis kortlarının bölgede tenis sporuna olumlu etki yapacağını söyledi.

Malatya Tenis ve Dağcılık Kulüp Başkanı Ali Acar ise kulüp bünyesindeki kursların katılımcıların mesleki hayatlarında önemli olduğunu anlatarak, kursların haricinde düzenleyecekleri tenis turnuvalarıyla spora ve sporculara olumlu katkıda bulunacaklarını ifade etti.

Acar, tenisi daha fazla sevilen ve ilgi duyulan bir spor dalı yapabilmek adına çalışmalarının sürdüğünü belirterek ilerleyen zamanlarda Malatya Tenis ve Dağcılık Kulübü olarak teniste ilin adını üst sıralara çıkarabilmek için üzerilerine düşeni yapacaklarını kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Malatya Mersin Şara Spor Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title