Haberler

Malatya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Yollarda

Yazıhan, Yeşilyurt, Battalgazi, Doğanşehir, Doğanyol, Pütürge, Hekimhan ve Kale ilçelerinde öğrenci ve vatandaşlarla buluşan Malatya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu (MBŞT), son olarak Battalgazi Öğretmenler İmam Hatip Ortakokulu’nda “Okul Okul Okuyoruz” adlı oyunu sahneledi.

Yazıhan, Yeşilyurt, Battalgazi, Doğanşehir, Doğanyol, Pütürge, Hekimhan ve Kale ilçelerinde öğrenci ve vatandaşlarla buluşan Malatya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu (MBŞT), son olarak Battalgazi Öğretmenler İmam Hatip Ortakokulu'nda "Okul Okul Okuyoruz" adlı oyunu sahneledi.

MBŞT, Seyyah Sinema ve Tiyatro TIR'ı ile bu yıl da yollara düşerek, Malatya genelindeki okul ve merkezlerde 23 kez sahne aldı. "Okul Okul Okuyoruz" adlı oyunu sahneleyen MBŞT, 10 bini aşkın seyirciye ulaştı. MBŞT ekibi son olarak Battalgazi Öğretmenler İmam Hatip Ortakokulu'nda sahne aldı. MBŞT oyuncuları, Seyyah Sinema ve Tiyatro TIR'ında "Okul Okul Okuyoruz" adlı oyunu sahneledi. Özellikle öğrencileri okumaya teşvik etmeye dönük olarak sahnelen oyun büyük ilgi gördü. Öğrencilerle tekerlemeler söylenerek eğlenilen program kapsamında İbiş-ortaoyunu da sahnelendi. Programda ayrıca müzik dinletisi de sunuldu. Program sonunda, Malatya Büyükşehir Belediyesi yayınlarından oluşan bir kitap seti de okul kütüphanesine hediye edildi. 2016 Bahar Turnesi kapsamında toplamda 23 noktada sahne kuran Seyyah Sinema ve Tiyatro TIR'ında MBŞT oyuncuları seyirciyle buluştu. Etkinliklerle genel olarak 10 bini aşkın seyirciye ulaşıldığı kaydedildi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Battalgazi Yeşilyurt Yazıhan Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title