Haberler

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Çakır'dan Gevrek'e Destek

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın bu sezon da kendilerine destek vereceğini söyledi.

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın bu sezon da kendilerine destek vereceğini söyledi.

Kulübün geleceğiyle ilgili Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile yaptığı görüşme sonrası İHA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Kulübün kongresinde başkalarının aday olabileceğini kaydeden Gevrek, "Büyükşehir belediye başkanımız ile bir görüşme yaptım. Biliyorsunuz önümüzde bir kongre var. O kongreyle alakalı bir istişare yaptık. Sağ olsun başkanımız bu sene de destek verecek. Beraber yapmış olduğumuz istişareler sonucunda önümüzdeki günlerde de güçlü bir yönetimle inşallah takımımızı hak ettiği yere taşıyacağız. Bizim yeni adaylar olmasın gibi bir düşüncemiz olmaz. Önümüzde bir kongre var. Başkaları da aday olabilir. Ama başkanımız bizlerden memnun olduğunu söyledi. İki senedir yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Ciddi mücadeleler verdik. İlk senede şampiyon olduk. İkinci senede de bana göre başarılı bir sezon geçirdik. Başkanımız da bundan memnun ve önümüzdeki sezonda bize aynı şekilde destek vereceğini söyledi. Ben buradan hem şahsım, hem de yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarım adına başkanımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki 1 ay içerisinde hem mali kongremizi, hem de olağan genel kurulumuzu birlikte yapacağız. Biz burada güçlü bir yönetim kurmak istiyoruz. 15-20 gün içerisinde İstanbul'da yapacağımız görüşmeler var. İnşallah o isimlerle de daha güçlü bir yönetim yapıp, Yeni Malatyasporumuzu hedeflenen yere taşımak istiyoruz" dedi.

"MALATYA'NIN BEKLENTİSİ ŞAMPİYONLUKTUR"

Kulübün yeni sezondaki hedefiyle ilgili de açıklamalarda bulunan Gevrek, "Yapacağımız istişareler sonrasında hedefimizi koyacağız. Beklentiler var tabi. Bunu her zaman söylüyorum; mutlak ki Malatya'nın beklentisi şampiyonluktur. Ama burada sağlam adımlar gitmek lazım. Önemli olan çıktığın yerde kalıcı olmaktır. Biz buna dikkat ediyoruz. Burada hem ekonomisiyle, hem alt yapısıyla bir yapılanma oluşturarak inşallah sağlam adımlarla Malatya'yı hak ettiği yere taşımak istiyoruz. Hedefi koyarken mutlak o sağlam adımlarla gitmek lazım" diye konuştu.

"1 HAFTA İÇERİSİNDE TEKNİK DİREKTÖRÜ SORUNUNU ÇÖZMÜŞ OLACAĞIZ"

Gevrek, takımın başına getirilecek teknik adam konusuyla ilgili ise, "Tabi birkaç isim var ama burada isim söylemek önemli değil. 1 hafta içerisinde en azından teknik direktörü de çözmüş olacağız. Kongre öncesinde hocayı çözmüş olacağız. Tabi görüştüğümüz, takip ettiğimiz futbolcular da var. Önümüzdeki günlerde, 10 gün içinde hem transferler hem de hocayla ilgili görüşmeler olacak. Tabi önce hoca işini bitirmemiz lazım" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yeni Malatyaspor Ahmet Çakır Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title