Haberler

Malatya Büyükşehir 2015'de 12 Köprü Yaptı

Güncelleme:

İlçeler ve kırsal bölgelerin alt ve üstyapı sorunlarını çözmek için saha da çalışmalarını aralıksız sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi 2015 yılında rekor seviyede çalışmalar yaptı.

BÜYÜKŞEHİR 2015'DE 12 KÖPRÜ YAPTI


Yeni yol açma, asfaltlama çalışmaları gibi ana başlıkta bulunan sorunları acileyet sırasına göre çözmeye gayret eden Büyükşehir Belediyesi, 2015 yılında 12 köprü, 15 adet menfez yapım işi, 47 bin m3 taş duvar örme işi ile 29500 metre büz yerleştirme işlemi yaptı.

Alt ve üst yapı çalışmalarında taraflı, tarafsız herkesin takdirini toplayan Büyükşehir Belediyesi coğrafi yapısı itibariyle zorlu ulaşım ağına sahip Pütürge ilçesinde 5 köprü, Darende de 2, Doğanyol, Akçadağ, Battalgazi ve Hekimhan'da ise 1'er adet köprü yaptı.

Pütürge'de Taştepe mahallesine yapılan köprü Yeşildere, Korucak ve Uzuntaş mahallelerini Adıyaman Sincik'e bağlarken, Yeşildere Mahallesine yapılan köprü Yandere, Korucak, Taştepe ve Uzuntaş mahallerinin ulaşımını, Civan ve Sezerler mahallelerine yapılan köprüler ise bu mahalleleri Tepehan grup yoluna bağlıyor. Örencik mahallesine yapılan köprü ise Köklükaya, Yamaçköy, Karagöl, Teluşağı ve Erdemli mahallelerinin ulaşımını sağlıyor.

Darende'nin Ayvalı Mahallesi ile Kılıçbağ mahallesine yapılan köprüler, mahalleleri Darende ilçe merkezine bağlarken, Doğanyol da Burç mahallesine yapılan köprü Koldere, Damlı, Burç-Begolar ve Gökçe mahallelerini bir birine bağlıyor. Akçadağ Kömekavak mevkisine yapılan köprü Örnekköy, Sahilköy ve Suçatı mahallerinin ulaşımını, Battalgazi'de Bulgurlu mahallesine yapılan köprü ise Yarımcahan, Karakaş Çiftliği, Karaköy, Göller, Bulgurlu mahallelerinin ulaşımını sağlıyor. Hekimhan Molla İbrahim Mahallesine yapılan köprü ise Kavacık ve Molla İbrahim mahallerini Hekimhan ilçe merkezine bağlıyor.

Büyükşehir Belediyesi yolların daha güvenli hale gelebilmesi için 47 bin m3 taş duvar örme işi, 15 adet menfez ile yollarda dere yataklarına çeşitli çaplarda 29500 metre büz yerleştirme işlemi gerçekleştirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hekimhan Doğanyol Pütürge Darende Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title