Haberler

Malatya Belediyesi Esenlik Şirketi Bölgenin Devi Olma Yolunda

Esenlik Şirketi Genel Müdürü Hulusi Boyraz, yaptığı açıklamada, 2012 yılının kendileri için verimli geçtiğini belirterek Malatya'da 1990 yılında başlayan serüvenini çevre illere yaptığı yatırımlarla sürdüren şirketin, bölgesinin yatırım devi...

Malatya Belediyesi Esenlik Şirketi 2012'de 216 milyon 310 bin lira ciro yaptı

Esenlik Şirketi Genel Müdürü Hulusi Boyraz, yaptığı açıklamada, 2012 yılının kendileri için verimli geçtiğini belirterek Malatya'da 1990 yılında başlayan serüvenini çevre illere yaptığı yatırımlarla sürdüren şirketin, bölgesinin yatırım devi olmayı hedeflediğini ifade etti.

Boyraz, "Şirketin ödenmiş sermayesi 2012 yılında 16 milyon liraya çıktı. Ciromuzu, 2012'de 216 milyon 310 bin liraya çıkardık. Malatya ve çevresindeki bazı illerde süpermarket şubelerimiz var, 2012 yılında üç market şubesi daha açtık. Bugün toplamda market şube sayımız 31 oldu. Bu marketlerde Esenlik markasıyla üretilen ve paketlenen ürün çeşitlerini arttırmayı planlıyoruz"dedi.

"KÖMÜR TEVZİ ALANINDA KONUT SATIŞI MAYIS AYINDA"

İnşaat sektöründe de faaliyet gösterdiklerini anlatan Boyraz, "Belediyenin kaldırım düzenleme ihalelerine giren şirketin, kentin birçok bölgesinde devam eden çalışmaları var. Toplu konut da Yeşiltepe'de "Yeşilkent Konutları"nda satışlar tamamlanmak üzere, yeni proje kömür tevzi alanına yapılacak. Mayıs ayında satış şartlarını açıklayacağımız proje temeli önümüzdeki günlerde atılacak" şeklinde konuştu.

Beton Elemanları bünyesinde toplam beş fabrikaları bulunduğunu kaydeden Boyraz, "Bunlardan bir tanesi beton boru fabrikası. Başka bir şirketten satın alarak işletmeye başladık. Diğer fabrikalar ise karo, kompozit, kilit taşı, kumlamalı taş fabrikası olmak üzere beş birimden oluşan beton elemanlarına 3,5 milyon lira yatırım yaptık. Bu tesisimiz geçen yılı 16 milyon lira ciroyla kapattı" dedi.

ORGANİZE SANAYİYE "KİMYA FABRİKASI" KURULDU

Boyraz, sıvı deterjan üretmek üzere Birinci Organize Sanayi Bölgesi'nde kimya fabrikası kurduklarını vurgulayarak, "Burada deneme üretimleri yapılıyor. Sıvı deterjan gurubundaki ürünlerin 2013 yılında üretimine başlayacağız. Çamaşır suyu, inşallah çok yakında marketlerimizde satışa sunulacak. İlk etapta Esenlik ismi ile satılacak bu ürün, daha sonra 'Epak" ismi ile raflarda olacak. Ürünün, Malatya'da ve bölgemizde önemli bir marka olacağını düşünüyoruz" ifadesini kullandı.

Boyraz, bin 479 kişinin istihdamının sağlandığı şirketin, hedefi doğrultusunda büyümeye devam edeceğini sözlerine ekledi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Malatya Belediyesi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title