Haberler

Malatya Arena Stadı'nın Çatısı Tamamen Kapatıldı

Güncelleme:

Yapımına 2012 yılında başlanan Yeni Malatyaspor'un ev sahipliği yapacağı Malatya Arena Stadı'nın çatısı tamamen kapatıldı.

Malatya'da yapımı devam eden Arena Stadı'nın çatı montajında sona gelindi.

Yapımına 2012 yılında başlanan stat ikinci kez ihale edilmiş, yüklenici firma işi alır almaz 187 elemanla çalışmalara başlamıştı. Stattaki çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiği, son olarak çatı montajında ince sac blokların yerleştirilmesi işlemine geçildiği ifade edildi.

DIŞ KAPLAMAYA GEÇİLECEK

Yüklenici firmanın 25 Haziran'a kadar çelik konstrüksiyon işini tamamlayıp, daha sonra dış panellerle kaplamaya geçeceği öğrenildi. Bu işlem bittikten sonra ise açılır kapanır koltukları monte etme işlemine geçeceği belirtildi.

İŞÇİLER ZORLANDI

Yapım işi sırasında her biri 18 tonluk olan çelik konstrüksiyonları stadın etrafına monte etme çalışmasının işçileri zorladığı gözlenirken, rüzgarlı ve yağışlı havaların da zaman zaman çalışmaları aksattığı belirtildi.

26 LOCA OLACAK

26 loca ve 86 lavabosu olacak dev stadın, yaklaşık bin 400 araçlık otopark alanı olacak. Tamamlandığında kayısıyı andıracak proje TOKİ Başkanlığı tarafından da yakından takip ediliyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Malatya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (5)

KRAL-ADANALI:

YAKIŞIR MALATYAYA

9
3
yanıtYanıtla
vatandaş:

her ilde toki yapar sadece konyada belediye yaptı bizim paramız var biz yaparız dedi. belediye stada 100 trilyon harcadı. stadı kendimiz yaparız diyeceğine işi devlete bıraksa o 100 trilyonla dış cevre yolunu yapar trafik sıkıntısını çözebilirdi. şu an hala dev tırlar kamyonlar şehrin içinde cirit atıyor. ne oldu adı büyükşehir arena oldu hepsi bu. . .

1
2
yanıtYanıtla
Mert:

Kapatmaya ne gerek var. dünyanın önde stadlarının tasarımından farklı olsa yeter. allah göstermesin çatı bir düşse düşünmek bile istemem. fuzuli masraf. bununla övünülecek bir şey göremiyorum.

1
1
yanıtYanıtla
ERGİN:

SSK EMEKLİSİ abimizin eleştirisine katılmamak elde değil ama bu eleştirinin yeri 2 defa şike düşürülen ve birinde de mahkemece tescilli olan tek takımın haberinde olması garip. şehir olarak daha iyisine layık bir il bence.

0
0
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

YAPIN ULAM YAPIN HE ŞEHRE , HER KAZAYA , HER KASABAYA , HER KÖYE ÖYLE ARENALAR YAPIN , İÇİN DE YELLER ESSİN , KİMSECİKLERE Bİ FAYDASI DOKUNMASIN . MİLETTEN O KADAR ÇOK VERGİLER ALIN Kİ MİLLETİ CANIN DAN BEZDİRİN. ALDIKLARINIZI GÖTÜRÜP BOŞ İŞLERE BOŞ ŞEYLER HARCAYIN . ÖRNEK SPORCULAR YETİŞTİRMEK İÇİN SPOR KOMLEKSLERİ YAPMAYIN . NASILSA YURT DIŞINDA ELİN OĞLU BU İŞLERİ YAPIYOR SİZİN YERİNİZE, BU İŞLERİ . GİDEN PARALAR NASILSA BİZE KAR OLARAK GERİ DÖNECEK !!!!!!!!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title