Haberler

Malatya Arena'da Büyük Aşama Kat Edildi

Güncelleme:

Malatya Arena Stadı'nın yapımında büyük aşama kaydedildi. Müthis stadın 2017 yılının Ocak ayında bitirilmesi planlanırken Vodafone Stadı'nda olduğu gibi hibrit çim teknolojisi kullanılacak.

Malatya Arena Stadı'nın havadan çekilen bir fotoğrafında stadın inşaatında ne kadar büyük aşama kat edildiği gözler önüne serildi.

Malatyalı bir inşaat firması tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Haziran sonunda çelik konstrüksiyon ile çevreleme işinin bitirilmesi ve Temmuz başında üst kaplama çalışmalarının başlaması beklenirken, yapılan hızlı çalışmalar ve her hangi bir aksilik yaşanmaması bu işlemlerin Haziran ayında tamamlanmasını sağladı.

KAYISININ RENGİNİ ALACAK

Kale arkası ve kapalı ile Maraton tribünlerinin beyaz kaplamasını gerçekleştiren firma, en uçta ve yan dikey bölümlerde kaplama yapmadı. Bu alanlara kayısının rengini alacak turuncu ve yeşili kullanacak firma, üst kaplama tamamen bittikten sonra bu işlemlere geçecek.

ZEMİNE HİBRİT ÇİM

Temmuz sonu itibariyle dış kaplama işini tamamen bitirmeyi hedefleyen firma daha sonra koltuk ve iç peyzaj işlerine başlayacak. İhale süresine göre Ocak 2017'de bitirilmesi planlanan Malatya Arena'nın bu hızla ilerlemesi halinde Kasım ayı gibi teslim edilmesi bekleniyor. Yeni stadın zemin çalışmaları ise şu an inşaat sahası olarak kullanılan ve iki vincin bulunduğu alanın tamamen boşaltılmasıyla başlayacak. Yapım işini yaklaşık 40 milyon maliyetle alan Malatyalı firmanın stadın zeminini Beşiktaş'ın stadında da uygulanan hibrit teknolojisiyle yapacağı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Malatya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

karadır kara:

Türkiye İstanbulla meydana gelmiyor. erdoğanın dünya beşten büyüktür dediği gibi Anadolu İstanbul dan büyüktür.

8
1
yanıtYanıtla
KARTAL:

VODAFONE ARENA DEMEYİN HİÇBİR STAD YAKLAŞAMAZ ONA. ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU FLN DEYİNDE ANLAYALIM :)

9
0
yanıtYanıtla
DİLEK:

WODAFONE ARENAUYA RAKİPMİ :) BU SAATTEN SONRA TÜRKİYEDE YAPILMIŞ VE YAPILMAKTA OLAN HİÇBİR STAD VODAFONE ARENANIN TIRNAĞI OLAMAZ!!!!!

5
4
yanıtYanıtla
sivaslı:

o eskidendi şimdi sokak araları bom boş çocuklar topa ayağını bile vurmuyor. yeni nesil futbolu bilgi sayardan öğreniyor. dolayısıyla futbolcu yetişmiyor. nerde yeteneksiz varsa futbolcu olmuş profesyonel ligde top oynuyor. bunu son avrupa şampiyonasında gördük. oynayanda para için oynuyor şut çekmesini bile bilmiyor sahi siz bu stat ları kime yapıyonuz. futbol öldü beyler.

2
2
yanıtYanıtla
sporcu:

milyonluk eşekler

yanıt1
yanıt2
Uyutma-Uyuşturma Merkezi..:

Tarihte, her zaman DEMOKRASİLERİ KÜÇÜLEN ÜLKELERİN STADYUMLARI BÜYÜMÜŞTÜR. Bu stadyuma aktarılan kaynakla, Malatya ve ülke ekonomisine katkı sağlayacak sanayi tesisi daha faydalı bir yatırım olurdu. . Sanayi yatırımı, ekonomik gelişim, ekonomik gelişim de kültürel gelişim demektir. Kültürel gelişim, maalesef MUKTEDİRLERİN KORKULU RÜYASI dır.

2
0
yanıtYanıtla
Diliyar:

vay saf oglu saflar vay hele bir düşünün bu stad yapanlar her yıl kasalarına milyarlarca dolarları kim dolduruyor bir düşün hele isterse o memleketin takımı şapiyonlar şapiyonu olsun pardon size ne faydası dokunacak?

1
0
yanıtYanıtla
MALATYALI:

DARISI STADI OLMADIĞI İÇİN AĞZINDAN SALYA AKITARAK TÜKÜRÜKLER SAÇAN KISKANÇ TAKIMLARIN BAŞINA. . .

1
0
yanıtYanıtla
malatyaspor:

hızla ilerleyen dedikleri stadın yapımına 5 sene önce başladılar. en az 40 sefer ihale değişti. gerisini siz düşünün artık.

0
0
yanıtYanıtla
TÜRKİYEM:

Herkes kendi takımının stadı över. . . . . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title