Haberler

Malaga, Amrabat'ın Bonservisini Galatasaray'dan Aldı

Güncelleme:

Malaga, Nordin Amrabat'ın bonservisini aldı. İspanyol kulübü, Galatasaray'a yarısı peşin olmak üzere üç buçuk milyon euro ödeyecek.

Galatasaray, Nordin Amrabat transferi için Malaga'nın yaptığı son teklifi kabul etti. İspanyol kulübü, Amrabat için Galatasaray'a 1 milyon 750 bin Euro peşin, 1 milyon 750 bin Euro da taksitle olmak üzere 3.5 milyon Euro ödeyecek.

AMRABAT'IN MALAGA'YA TRANSFERİ GERÇEKLEŞTİ

Sarı kırmızılı kulüp, geçtiğimiz sezon yapılan kiralık sözleşmede, sezon sonunda Amrabat'ın satın alma opsiyonunu 3.5 milyon Euro olarak belirlemişti. Geçtigimiz haftalarda Malagalı yetkililer ile İstanbul'da görüşme yapan Galatasaray yönetimi 3.5 milyon Euro'yu peşin olarak istemişti. Düşünmek için süre isteyen Malagalı yetkililerin yeni teklifi kabul edilince Amrabat'ın Malaga'ya transferi gerçekleşmiş oldu. Satın alma opsiyonu için verilen süre ise 30 Nisan itibariyle doluyordu. İspanyollar, ek süre talep ederek transferin resmiyet kazanması için zaman kazandı. Amrabat önümüzdeki sezon La Liga'da Malaga forması giymeye devam edecek.

FASLI YILDIZ, LA LIGA'DA MUTLU

Ünal Aysal döneminde Malaga'ya kiralanan Amrabat da İspanyol kulübü ile ön protokol imzaladı. Faslı oyuncu, her fırsatta La Liga'da oynamaktan dolayı mutlu oldugunu ifade ediyordu.

8,5 MİLYON EURO'YA TRANSFER OLMUŞTU

Sarı kırımızılılar, Nordin Amrabat'ı 2012-2013 sezonu başında 8.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Kayserispor'dan transfer etmişti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Nordin Amrabat Galatasaray Malaga Spor Haberler

500

Yorumlar (10)

HASAN TAHSİN:

AMRABATI GÖNDERİP DE, DZEMALİYİ, PANDEV''İ TRANSFER EDENLER FUTBOLDAN ZERRE KADAR ANLAMIYOR, YA DA BU İŞLERDEN RÜŞVET ALIYOR DEMEKTİR.

30
0
yanıtYanıtla
murat Mobil-ANDROID:

8.5 al 3.5 sat futbolu böyle man kafalar idare ediyor

20
0
yanıtYanıtla
Adalet kirli atlet:

bu adamın kıymetini bilemedik arkadaş bence çok güzel bir oyuncuydu yabancı sınırlamasından oynatamadık kaç yıl şimdi serbest oluyor satıyoruz sizin futbol anlayışınıza ben ta. Oynatın ozaman 4, 5 milyon EUROLUK tarik çamdalınızı avrupada adam sağından atıyor solundan geçiyor tadına varamıyor geri dönüp solundan atıp sağından geçiyor :)

16
1
yanıtYanıtla
ŞenolMobil-IOS:

Yazıklar olsun galatasaray camiası futbolcudan zerre kadar anlamıyosunuz

16
0
yanıtYanıtla
nnnMobil-ANDROID:

başlık şu kadar milyon euro zarar olmalıydı. tipik memleketimin transfer fiyaskolarindan

14
0
yanıtYanıtla
ALLAH RIZASI İÇİN:

MÜSLÜMAN BİR FUTBOLCUYU DAHA KAYBETTİ GALATASARAY. YAZIKLAR OLSUN. YABANCI ÖZENTİSİ YÜZÜNDEN HEP KAYBETTİ GALATASARAY. GÜL GİBİ ALT YAPISI VE YERLİ OYUNCULAR VARKEN BU YABANCILARDA NE BULUYORLAR ANLAMIYORUM.

8
3
yanıtYanıtla
GsLiMobil-ANDROID:

mallar niye sattiniz

4
1
yanıtYanıtla
GS:

BÜYÜK KAYIP . GS BÖYLE BİR HATA YAPMAMALIYDI.

4
0
yanıtYanıtla
xxxxmobilWeb@haberler.com:

Kayserispor basta Fener ve gs olmak uzere Ts ye de sattigi . pardon kakaladigi oyuncular ile iyi kar etti ama cezasinida kume duserek odedi..

4
0
yanıtYanıtla
Mithat çağdaşMobil-IOS:

Şerefsizler Fener'e şikeci diyeceğinize hayali ve şişirme paralara pandev dzemaliyi birde 500 bin euroya gelicekken 3 milyon euroya alıyodunuz caruscayı

0
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title