Haberler

Makyajsız Çıkmam Abi!

Güncelleme:

Tatillerini Çeşme'de geçiren Ahmet- Merve Terim Baran çiftini görenler bu kadar da olmaz dedi.

Tatillerini Çeşme'de geçiren Ahmet Baran - Merve Terim çifti önceki gün denize girmek için Aya Yorgi Koyu'ndaki Paparazzi'ye gitti.

Daha sonra zodyakla Arda Turan ile Zafer Çika'nın yatına geçen çiftten Merve Terim Baran'ın denizden çıkmasına rağmen aşırı derecede makyajlı olması dikkat çekti.

DİLLERE DESTAN BİR TÖRENLE EVLENMİŞLERDİ

Eski Milli Takımlar ve Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in psikolog kızı Merve Terim, iki yıllık sevgilisi iş adamı Ahmet Baran Çetin'le geçtiğimiz yıl Four Seasons Hotel'de düzenlenen bir düğünle dünya evine girmişti.

Siyaset, spor, sosyete ve sanat camiasının büyük ilgi gösterdiği düğüne yaklaşık 800 davetli katılmıştı. Çiftin nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı, Merve Terim'in nikah şahitliğini Turhan Demirdal - Müfit Erkasap, Ahmet Baran Çetin'in nikah şahitliğini ise Kerem Ertan ve Murat Erciyes yaptı.

Merve Terim düğünde Vakko Wedding ve Zuhair Murad ortaklığında hazırlanan gelinliği, Ahmet Baran Çetin ise Faruk Saraç imzalı damatlığı giydi. Çift balayı için Maldivler'i tercih etmişti.

BEKARLIĞA VEDA PARTİSİ DÜZENLEMİŞTİ

Ahmet Baran Çetin'le 5 Şubat'ta Four Seasons Otel'de evlenen Fatih Terim'in kızı Merve Terim Nahide Palas'ta bekarlığa veda partisi yapmıştı.

Annesi ve yakın arkadaşlarıyla eğlenen Terim bir ara misafirleri arasında bulunan Demet Akbağ ve şov ekibiyle sahneye çıkıp eline kına yaktı.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Merve Terim Baran Çetin Ahmet Baran Çeşme Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title