Haberler

Maket Adamları Asıp, İdamın Getirilmesini İstediler

Mersin'de üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın vahşice öldürülmesine tepkiler sürerken, Kırıkkale Ülkü Ocakları üyeleri, Zafer Caddesi'nde iki maket adamı temsili olarak asıp, idamın tekrar getirilmesi için çağrıda bulundu.

Mersin'de üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın vahşice öldürülmesine tepkiler sürerken, Kırıkkale Ülkü Ocakları üyeleri, Zafer Caddesi'nde iki maket adamı temsili olarak asıp, idamın tekrar getirilmesi için çağrıda bulundu.

Zafer Caddesi üzerindeki Ülkü Ocakları binası önünde toplanan bir grup, Özgecan Aslan'ın öldürülmesini iki maket adamı temsili olarak asarak tepki gösterdi.

Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Tunçbilek yaptığı basın açıklamasında, Özgecan'ın katledilmesine tepkisini dile getirirken, "Bir kanı bozuk, canice kızımızı katletmiştir. Şerefsizlik had safhadadır. Dün olduğu gibi bu şerefsizlerin nesli tükenmek bilmiyor. Devleti yönetenler, bu şerefsizlere göz yummaktadırlar. 30 bin masum vatandaşımızın ölümüne neden olanlarla yapılan pazarlıklar ortadadır. Milletin parasını çalıp, hakkına tecavüz edenlerin bu canilerden ne farkı vardır. Bizler her türlü haksızlığa, tecavüze ve insan istismarına, bölücüye, teröriste, yolsuzluk yapanlara, hortumcuya, uyuşturucu satana, fuhuş yaptırana, çocuk istismarına sapığa ve tecavüzcüye idamın geri gelmesi için tüm gücümüzle çalışacağız. Eğer önlemler alınmazsa sokaklar hiçbir evladımız için güvenli, olamayacaktır. Başka Özgecanlar katledilmesin, başka ana-babalar böyle bir evlat acısı yaşamasın diye gereken tedbirler alınmalıdır" dedi. - Kırıkkale

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kırıkkale Mersin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500

Yorumlar (2)

kaleli:

keşke idam gelse ama açılım furyasına takılır ne bilim ab uyumluluk yasasına takılır bağımsız ülke olmayınca malesef

0
0
yanıtYanıtla
kaleli:

idam gelmez gelemezde sonra öcalanımı asacaklar astırmazlar da oda ayrı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title